Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Sabrioğlu Vatankent’te yeniden Başkan adayı

11 Ocak 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Sabrioğlu Vatankent’te yeniden Başkan adayı
Sabrioğlu Vatankent’te yeniden Başkan adayı

Beşiktaş Masa Tenisi takımları Teknik Direktörü Sabahattin Sabrioğlu, Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürdüğü Başakşehir Vatankent Göçmen Konutlarının yaklaşan Olağan Genel Kurulunda yeniden aday olduğunu açıkladı.
Sabah, İstanbul Balat’ta demirden inşa edilen tek kilise olma özelliğini taşıyan ve Demir Kilise olarak da bilinen Bulgar Sveti Stefan Kilisesi’nin açılışına katılan Sabahattin Sabrioğlu, öğlenden sonra İBB Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde Masa Tenisi Büyükler Ferdi Şampiyonası finallerine gelerek sporcularının finalini izledi ve Beşiktaş’ın kazandığı iki birincilik ve bir ikinciliğin ödül törenine katıldı.
Akşam Başakşehir Vatankent Göçmen Konutlarına gelerek site sakinleri ile tek, tek ilgilenen Sabahattin Sabrioğlu, herkesi 21 Ocak’ta yapılacak Olağan Genel Kurula oy vermeye çağırdı.
Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar Başakşehir Vatankent Göçmen Konutları için hizmet yarışına girdiklerini söyleyen Sabahattin Sabrioğlu, ikinci kez bu göreve talip olduğunu belirtti.

Sabahattin Sabrioğlu’nun Başakşehir Vatankent Göçmen Konutları sakinleriyle yaptığı akşam sohbetinde renkli görüntüler yaşadı.
Site sakinlerinin büyük desteğini alarak yeniden aday olan Sabahattin Sabrioğlu, Çilekçi Amca olarak ta tanınan 88 yaşındaki Site sakininin büyük ilgisiyle karşılaştı.
Sabahattin Sabrioğlu ve beraberindeki Ulusal Basından gazetecilere çilek ikram eden Çilekçi Amca, başkanın icraatlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Sabahattin Sabrioğlu’na seçimde başarılar diledi.

…………HABERİN VİDEOSU

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika