Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : -
Websitesi : -
Üyelik Tarihi : 15 Aralık 2021

Sağlıklı yaşamın adresi Alsiha Spa Güzellik merkezi

Bursa Nilüfer’de yer alan .Alsiha Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi sizlere rüya gibi bir gün yaşatıyor. Alsiha Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ayrıcalıklı Spa paketi ile günün tüm yorgunluğunu unutacak ve ruhunuzu dinlendireceksiniz! Nilüfer Alsiha Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde kese köpük, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, dinlenme alanları kullanımından oluşan spa paketi ile bedeninizi ödüllendirin.

Bursa’nın gözdesi Nilüfer’de Lelux Otel Eksi 2 de açılan Spa ve sağlık merkezimiz tamamen koronavirüs tedbirleri alınarak dezenfekte edilmektedir. Alsiha Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin Spa &Güzellik Merkezi İle Yeni Yıla Işıldayarak Girin Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde senenin yorgunluğunu atmak ve daha dinlenmiş olarak girmek isteyenler için Alsiha Spa &Güzellik Merkezi uzman ekibiyle beraber kadınlara özel farklı ve güvenilir hizmetler sunuyor. Masaj Odaları, Vip Aile Odaları, Hamam, Tuz Odası, Relax Room, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Jakuzi ve Vitamin Bar ile Alsiha Spa, Bursa’nın Kalbi Nilüfer’de hizmetinizde!  Geleneksel hem de yeni uygulamalar üzerinden misafirlerine hizmet vermeye devam eden Alsiha Spa& Güzellik Merkezi, yeni yılda yenilenmek ve daha arınmış bir cilt isteyenler için oluşturduğu profesyonel kadrosu ve sunduğu hizmetlerle kadınlara ‘En Değerli Sensin’ diyor.

Adeta Uzakdoğu’yu kadın misafirlerinin ayağın getiren Alsiha Spa & Güzellik Merkezi misafirlerini stresten uzaklaştırarak onlar için zamanı bir süreliğine durduruyor. Detaylı hizmet anlayışıyla yola çıkan merkez, kendini daha da güzelleştirmek isteyen misafirlere özel sunduğu dünyada kabul görmüş ünlü markaların öncülüğünde yapılan özel cilt bakımı uygulamaları, zayıflama, epilasyon seansları ve daha pek çok hizmetiyle günün yorgunluğunu atmalarına yardımcı oluyor. Alsiha Spa, Nilüfer Bursa’da Le Luxe Suites Hotel‘de. Hizmet vermektedir.

Le luxe otelde bu hizmeti veren Alsiha&Spa güzellik merkezi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, dinlenme alanları kullanımından oluşan Spa paketi seçeneklerinin yanı sıra uzman masaj terapistleriyle medikal masajdan, çok farklı masaj tekniğini misafirlerle buluşturmakta.Yeni yıla dinlenmiş ve bakımlı girmek isteyenlerin tek adresi olan Alsiha&Spa Güzellik merkezi bir çok hizmeti bir arada bulabileceği merkez, konfor ve hijyen bakımından uyduğu kurallarla da örnek gösterilen merkezler arasında yer alıyor.

Alsiha&Spa Güzellik Merkezi

Sauna, terleme yoluyla vücuttan toksik maddelerin atılmasını ve ciltteki gözeneklerin temizlenmesini sağlar. Saunadaki sıcak ve kuru hava ile aniden karşılaşmanın doğrudan etkisi, kalp ve dolaşım sistemine odaklanmaktadır. Sauna ortamında cildin kan dolaşımında % 5-10, kalp kan atımında % 60-70 oranında artma olmaktadır. Bunun yanı sıra kaslar gevşeyerek rahatlar, yorgunluk ve stres ortadan kalkar. Hamamda ki sıcaklığın etkisiyle vücutta serotonin ve endorfin adı verilen mutluluk hormonları salgılanır. Bu durum sayesinde beden dinlenir ve zihin açılır. Hamamın en önemli yararlarından bir tanesi ise ölü deriyi vücuttan atmasıdır. Cildimizde ki ölü deriyi atarak yeni deriye kavuşmayı sağlar. Spa bakımlarında su ile birlikte, doğal ve şifalı taşlar, aromatik yağlar ve profesyonel masaj teknikleri de uygulanmaktadır. Spa merkezine gelenler bu masajlardan veya bakımlardan birini seçebilirler. Spa bakımlarının selülit tedavisinden, cilt bakımına veya stres atıcı masajlara kadar çeşitli türleri olabilir. Spa nedir, ne işe yarar diye merak edenlere cevabımız ise şu olacaktır; spa masajları ve bakımları ile günün stresinden uzaklaşmak, canlanmak, rahatlamak, anti selülit tedavisi görmek, yüz, cilt bakımı yapmak, temizlenmek yani her türlü terapiden faydalanmak demektir.

Alsiha Spa güzellik merkezinde misafirlerimize sunulan hizmetler

Bali Masajı ;Bali masajı, ayak parmaklarından saç derisine kadar vücudun her bölgesinin rahatlamasını amaçlayıp, enerjiyi tüm vücuda yayan bir masaj tekniğidir. Uzakdoğu kökenli olan bu masaj; vücudun tamamında, baskı uygulamadan, hafif ve dairesel hareketlerle uygulanır. Görsel ve işitsel olarak beyninizin kontrolünü bırakıp tüm bedeninizin gevşemesini sağlar. Bu sebeple tütsüler, gözü yormayan los bir ışık ve müzik, bu tedavi biçiminin daha etkili olması için tercih edilir. Bali masajı, özellikle, stresten uzaklaşmak için masaj yaptırmak isteyen ve hassas vücutlu bireylerin tercih ettiği bir masaj türüdür.

Aromaterapi masajı, masaj yağı veya esansiyel yağlar ile uygulanan İsveç kökenli bir masaj terapisidir. Diğer masaj türlerinden farklı olarak, bu masaj ile aromatik yağların mucizevi etkisi stresli geçen bir günü, yumuşamış ve dinginleşmiş bir şekilde tamamlamanızı sağlayacaktır. Aromaterapi masajı esnasında kullanılan şifalı ot ve çiçek yağları, hem cildinizi besler hem de yaydığı koku şifalı oluşuyla beyindeki endorfin bezlerini uyararak, zihnin gevşemesini sağlar. Eski Türk’lerde, psikolojik hastalıkların iyileştirilmesinde de kullanılan bu yağların başlıcaları, lavanta, jojoba, nane, ylang ylang ve güldür.

Aromaterapi Masajı Nasıl Yapılır?
Masaja başlamadan önce terapistiniz, sizden daha önceden hazırlanmış olan masaj yağlarını koklamanızı ve dilediğinizi seçmenizi isteyecektir.Yağ seçiminin ardından, uzman terapistler vücut yapınıza uygun masaj yöntemiyle hafif tempolu masaja başlar. Özel karışımların kullanıldığı aroma terapi masajının belirleyici özelliği, temponun düşük ve hareket şiddetinin hafif olmasıdır. Masajın başladığı ilk an uçucu yağların ince aromasını fark edecek ve kendinizi masajın etkisine bırakacaksınız. Yaklaşık bir saat süren masaj boyunca kan akışındaki artış ve hücrelerinize ulaşan oksijenin artması ile birlikte daha canlı, sağlıklı bir bedene ve psikolojiye kavuşacaksınız.

Aromaterapi Masajının Faydaları Nelerdir?
Aroma terapi masajı esnasında kullanılan bitki özü yağların iyileştirici gücü, ağrılarınızdan ve kas spazmlarından kurtulmanızı sağlar. Destekleyici tedavi yöntemi olarak anılan aromaterapi masajının, haftada iki kez uygulandığında kadınlarda regl dönemi spazmlarını ve menapoz semptomlarını hafiflettiği görülmüştür. Ayrıca stres ve yorgunluk sebebiyle oluşabilen depresyon, kaygı ve uykusuzluk, migren gibi rahatsızlıklardan uzaklaşmanıza yardımcı olur.
Bu şifalı ve rahatlatıcı teknik ile tüm yorgunluklarınızdan arınmak isterseniz, Uzak doğulu uzman terapistlerimiz eşliğinde gerçekleşecek aroma terapi masajı için randevu hemen alabilirsiniz.

Klasik Masajı Klasik masaj olarak da anılan masajı gergin kasların gevşemesini ve rahatlamasını amaçlayan bir masaj terapisidir. Tüm günü bilgisayar başında geçiren ve bel, omuz ve boyun bölgesinde gerginlik yaşayan kişiler için oldukça faydalıdır. Ayrıca, aroma terapi masajı, derin doku masajı gibi masajların da temelini oluşturan klasik masajı, Batı dünyasının en yaygın masaj türüdür.

 Klasik Masaj Nasıl Yapılır? Klasik masajı, Asya kökenli masaj tekniklerine kıyasla, tüm kas gruplarını ele alan anatomi ve fizyoloji bilgilerine dayalı teknikler içerir. Klasik masajı sırasında masaj terapisti, uygulamaya çoğunlukla sırttan başlar ve bu bölgeye klasik masajının beş farklı tekniğini uyguladıktan sonra bacakların arka bölümleri üzerinde çalışır. Terapist, masaj boyunca vücudunuz üzerinde parmakları, elleri, ön kolu ve dirsekleri ile baskı uygular.Klasik masajı sırasında terapistler yoğurma, uzun vuruşlar, derin dairesel hareketler ve pasif eklem hareketleri kullanırlar. Bu hareketlerin temel hedefi kasların ve dokuların derinlemesine rahatlatılması ve kan akışının hızlanmasıdır.Yaklaşık bir saat süren seans sırasında vücuttaki ana kas gruplarının büyük çoğunluğu üzerinde çalışılır.

Klasik Masajının Faydaları Nelerdir? Bu masaj, kalpteki dokulardaki metabolik atıkların baskısını azaltır ve bu atıkların giderilmesine yardımcı olur. Bağ ve tendonları yumuşatır ve esnekliklerinin korunmasına yardımcı olur. Bu masaj terapisinin, sinir sistemi ve cilt üzerinde sakinleştirici etkisinin uyku kalitesini artırdığı da bilinir. Aynı zamanda, kan dolaşımını iyileştirir, bağışıklık sistemini güçlendirir ve hücreleri canlandırır.Yorucu geçen bir günün ardından tüm kaslarınızı gevşetmek ve zihninizi rahatlatmak isterseniz, Randevu için merkezimizi arayabilirsiniz.

Medikal Masaj Terapi sırasında sert basınç uygulanarak kaslar üzerinde vücudun dengesi sağlanmaya çalışılır. Genellikle sorunlu doku alanları, gergin ve spazmlı kaslar üzerinde durulur. Derin Doku masajı kaslarda aşırı gerginliği ve özellikle kas grupları üzerindeki stresi hafifletmek için uygulanır.

Neden Tuz Odası Tuz Odasının faydalı olduğu rahatsızlıkları şu şekilde sıralayabiliriz: Astım,Alerjik Astım,Astım, Bronşit,Nefes Darlığı,Sinüzit,Kronik Öksürükler,Genel Burun Tıkanıklıkları,Nefes Yoluna Bağlı Horlamalar,Geniz Akıntıları,Uyku Düzensizlikleri,Yorgun Uyunma,Ayrıca Tuz Odası vücudunuzdaki karbondioksit oranını düşürür, oksijen oranını arttırır.

Hamam Kese Köpük Masajı Geleneksel Türk hamamında uygulanan kese köpük masajı, vücudun doğal sabun köpükleriyle kaplandığı ve klasik masaj uygulamasını içeren bir masaj terapisidir.

 Hamam Kese Köpük Masajı Nasıl Yapılır? Uzak doğulu terapistiniz masajdan önce, gözeneklerinizin açılması için sizi kısa bir süre saunada dinlendirir. Ardından Türk hamamında göbek taşı üzerinde vücudunuza doğal zeytinyağlı sabun köpükleriyle kese köpük masajını uygular. Yaklaşık 1 saat süren masajın atıp, vücudunuzdaki ölü derileri atacak ve bebek gibi yumuşak bir cilde kavuşursunuz. Hamam Kese Köpük Masajının Faydaları Nelerdir?  Vücudumuzun gün içerisinde salgıladığı ter, yüksek miktarda toksik atık içerir. Kötü vücut kokusu ve yapışkan ter, bedende yoğun toksinlerin oluşmasına sebep olur. Kese köpük masajı da bu zararlı toksinlerin vücuttan atımını sağlar. Ayrıca cilt üzerindeki ölü derinin alınması sonucu gözenekler açılır, cilt canlılık ve parlaklık kazanır. Tarihten günümüze ulaşan en özel geleneklerden olan Türk hamamı, vücudu dinlendirirken zihinsel olarak da gevşemeyi sağlar. Bu özel masaj terapisiyle, siz de kendinizi profesyonel bir hizmet alarak dinlenmiş olursunuz..

Sultan Masajı Sultan masajı, ya da diğer adıyla dört elli masaj, iki masörün aynı anda çalıştığı ve birbirlerinin hareketlerini taklit ettiği bir masajdır. Bursa Nilüfer de hizmet veren merkezimiz, profesyonel 8 kişilik bayan personel kadrosu ile misafirlerimize özel uygulamalar sunmaktadır. Stresten uzak huzurlu ve keyifli bir ortamda misafirlerin ağırlandığı merkezde Türk Hamamı, Sauna, Buhar Banyosu ve çok farklı masaj seçenekleri sunulmaktadır. Uygulama alanları oldukça geniş olan Alsiha Sauna&Spa ve güzellik merkezinde, dünyada kabul görmüş ve kadınlar tarafından özellikle en çok tercih edilen (Lazer) epilasyon uygulaması merkezin favori hizmetleri arasında yer almaktadır.

Kişiye özel cilt Bakımı Cilt Bakımı, ve çeşitli uygulamalar, Kalıcı Makyaj, Kalıcı Oje gibi birçok konuda kişilerin hem daha sağlıklı, hem de daha fit bir görünüme sahip olmaları konusunda uygulama yapılmaktadır. Her biri konusunda uzman estetisyen ve masaj terapistleriyle hizmet veren Alsiha Güzellik merkezinde kişiye özel hizmetlerle kişinin kendini özel hissetmesi sağlanmaktadır. Alsiha Spa&Güzellik merkezi şehir hayatının yoğun temposunda kendini şımartmak isteyen misafirlerimizi, uzman ekibiyle birlikte kışa hazırlamakta.

”Hamam, Buhar Odası ve Sauna Medikal Masajı, Thai Masajı, Relax Masajı, Kese Köpük Masajı Medikal El ve Ayak Bakımı Lazer Epilasyon_Depilasyon Manikür ve Pedikür Batık Tırnak, Mantarlı Tırnak, Nasır ve Siğil Bakımı Medikal Cilt Bakımı

Sauna, terleme yoluyla vücuttan toksik maddelerin atılmasını ve ciltteki gözeneklerin temizlenmesini sağlar. Saunadaki sıcak ve kuru hava ile aniden karşılaşmanın doğrudan etkisi, kalp ve dolaşım sistemine olmaktadır. Sauna ortamında cildin kan dolaşımında % 5-10, kalp kan atımında % 60-70 oranında artma olmaktadır. Bunun yanı sıra kaslar gevşeyerek rahatlar, yorgunluk ve stres ortadan kalkar. KİRPİK LİFTİNG NEDİR ? Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu uygulama keratin bakımı olarak da bilinmektedir.Kirpik lifting uygulaması sırasında veya sonrasında kirpiklerde herhangi bir dökülme olmaz.

TEMEL CİLT BAKIMI
 Temel cilt bakımı, sağlıklı ve derinlemesine temizlenmiş bir cilt için uzmanların dermo kozmetik ürünlerle yaptığı bakımlardır. Bu bakım sırasında ciltteki gözenekler temizlenerek cildin daha fazla oksijen alması sayesinde cildin canlılığı, tazeliği ve parlaklığının sağlanması hedeflenir. Cilt bakımı yaparken asla es geçilmemesi gereken adımlar temizleme ve nemlendirmedir. Canlı ve pürüzsüz bir cilt için sabah ve akşam cildinizin temiz ve arınmış olduğundan emin olmalısınız. Çünkü cilt yeteri kadar temizlenmez ise gözeneklerin içi zamanla dolar ve ölü hücreler birikmeye başlar. Üzerine uygulanan bakım ürünlerinin etkinliği azalır.

Amacımız 2022 Yılına misafirlerimizin Kendilerini Daha Mutlu ve Güzel Hissederek Girmelerine Destek Olmak

Alsiha Spa Güzellik Merkezi’nde güvenilir ve son uygulama yöntemlerine yer verdiklerini belirterek, misafirlerimizin daha huzurlu vakit geçirmelerine imkan sunuyoruz. Misafirlerin yüz ve cilt tipine uygun en doğru uygulamalar konusunda bilgilendirme yapılarak hizmet verdiklerinin altını çizen uzmanımız, kadınlarımızın yüz anatomileri ve detaylı cilt analizi sonucunda yapılacak uygulamaları belirlenmekte. Yıllarca cilt ve güzellik alanında Eğitim yapmış olan güzellik uzmanımız cilt hastalıklarının teşhisi, yüz anotomisi, etkili makyaj sırları alanındaki tecrübe ve eğitimlerini Alsiha Spa&Güzellik Merkezi’nde misafirlerini ağırlamakta,. Hizmetlerine büyük bir özveri ve titizlikle devam eden Alsiha Spa&Güzellik Merkezi, her geçen gün yeni ve güvenilir tekniklerle misafirlerine yenilikler sunmaya devam ediyor.Günün Günün yorgunluğunu Alsiha Spa Güzellik merkezinde atın . Haber Editörü ; Cem Bayram SEÇEN

Le Luxe Suites Hotel Alsiha Spa sağlıklı yaşam merkezi /Nilüfer / BURSA

iletişim ;0 530 176 63 83

Firma Fotoğraf Galerisi

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika