Dolar : Alış : 32.2448 / Satış : 32.3029
Euro : Alış : 35.1355 / Satış : 35.1988
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3242 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Şahintepe’de Tırmanma Yarışında Adrenalin tavan yaptı !

05 Temmuz 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Şahintepe’de Tırmanma Yarışında Adrenalin tavan yaptı !
Şahintepe’de Tırmanma Yarışında Adrenalin tavan yaptı !

AVIS 2022 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 3. ayağı olan Şahintepe Tırmanma Yarışı, 02-03 Temmuz tarihlerinde Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından ICRYPEX ve Gemlik Belediyesi katkılarıyla organize edildi. 4 ayrı kategoride 40 sporcunun mücadele ettiği organizasyon, kalabalık bir seyirci kitlesi tarafından ilgi ve heyecanla takip edildi. Oldukça çekişmeli geçen yarış sonunda dereceye giren sporcular, ödüllerini Kumla İskelesi’nde düzenlenen törenle aldı.

7.20 km. uzunluğundaki parkurda 3 çıkış üzerinden koşulan yarışta, Kategori 1’de Bursalı sporcu Çağlayan Çelik Toksport WRT adına Renault Clio Rally 5 ile birinciliği elde ederken, ikinciliği Opel Corsa GSI ile Ülkü Motorsport adına yarışan İlker Aktaş ve üçüncülüğü de Ford Fiesta R1 ile Sevcan Sağıroğlu kazandı. Kategori 2’de Ford Fiesta Rally4 ile yarışan Castrol Ford Team Türkiye pilotu Burak Başlık zafere ulaşırken, aynı takımdan Ford Fiesta R2 ile Taner Oruç ikinciliği ve Ülkü Motorsport takımından Ford Fiesta R2T ile Cem Yudulmaz da üçüncülüğü elde eden sporcular oldular.

Kategori 3’te GP Garage My Team’den Murat Soyçopur Renault Clio R3 ile en hızlı isim olurken, Opel Corsa OPC ile Neo Motorsport’tan Ahmet Keskin ikinci ve Renault Sport Clio ile Sena Teknik adına yarışan Refik Bozkurt de üçüncü olarak podyuma çıktılar. Kategori 4’de ise Sena Teknik adına Skoda Fabia R5 ile İsmet Toktaş ilk sırayı elde ederken, aynı zamanda 04:14,72’lik zamanıyla ile en hızlı çıkış ödülünü de kazanan isim oldu.

Mitsubishi Lancer EVO IX ile mücadele eden GP Garage My Team pilotu Selim Bacıoğlu ikinciliği kazanırken, aynı takımdan Sinan Soylu da yine Mitsubishi Lancer EVO IX ile üçüncülüğün sahibi oldu. Yarışın takımlar birinciliğini ise 4 sporcuyla mücadele eden GP Garage My Team kazandı. AVIS 2022 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın dördüncü yarışı, 13-14 Ağustos tarihlerinde Frigya Spor Kulübü (FSK) tarafından organize edilecek. Haber ;Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika