Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Sarıçubuk’tan 37.Yıla özel kutlama

17 Ocak 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Sarıçubuk’tan 37.Yıla özel kutlama
Sarıçubuk’tan 37.Yıla özel kutlama

Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor Kulübünün 37. Kuruluş yılı sebebiyle gerçekleştirdiği Dayanışma Yemeği pazar günü Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde yapıldı.

Sunumu Gülen Yıldırım tarafından gerçekleştirilen geceye CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri ile Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor kulübünün eski ve yeni sporcuları ve yöneticileri katıldı.

37 yıl içerisinde, hentbol, masa tenisi, atletizm, futbol branşlarında aktif olarak mücadele eden spor kulübü, halk oyunları, semah çalışmaları, temiz çevre kampanyaları, kulüp lokalinde verilen ücretsiz sağlık muayene hizmeti, İngilizce kurslarıyla da diğer spor kulüplerinden farkını ortaya koydu. Yapılan Geleneksel Adalar Gezileri ve Atletizm Yarışları, Geleneksel Uğur Mumcu Futbol Turnuvaları da kulübün spor dünyasında uzun yıllar devam eden faaliyetleriydi.

37 yıldır tamamen amatör ruhla hizmet veren kulübe emeği geçen sporcu, yönetici ve hocalara günün anısına hazırlanan plaket ve madalyaların da takdim edildiği gece, sanatçı Nail Gültekin’in ezgileriyle sona erdi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika