Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Sevgiliden 7 Milyon TL’lik vurgun!

06 Nisan 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Sevgiliden 7 Milyon TL’lik vurgun!
Sevgiliden 7 Milyon TL’lik vurgun!

73 yaşındaki emekli kimya mühendisi İskender Akan’ın cep telefonuna gelen 7 milyon liralık haciz mesajının ardından hayatı zehir oldu. İddiaya göre emekli kimya mühendisi İskender Akan’ın farkında olmadan imzaladığı bir kâğıt ‘pencere yöntemi’yle senede dönüştürülerek 6 milyon 950 bin liralık meblağa kefil olarak gösterildi. Sahip olduğu herşeye haciz geldi.

Olayın içeriği; Rus asıllı bir kadın ile 2 yıl beraber yaşadım. Aramızda problemler çıktı. En son aramızda çıkan tartışmada ‘Bak göreceksin ben yalnız değilim, bana sahip çıkan insanlar var. Senin yanına kalmayacak. Ayrılmadan önce son zamanlarda istemediğim halde internetten birkaç sipariş vermişti.İstemeden de olsa ona imza atmıştım.

PENCERE YÖNTEMİ NEDİR? Dolandırıcıların başvurduğu ‘pencere yöntemi’: Size imzalayacağınız bir kâğıt getiriyorlar. O kâğıtta sizin imzaladığınız kısım kesilmiş oluyor. Altında da yapışkanla yapıştırılmış bir senet bulunuyor. Siz kargo veya başka bir evrağı imzalarken aslında senedi imzalamış oluyorsunuz.. Haber ;Editörü



Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika