Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

SLOGANLARI “BİZ HEP ON YEDİ YAŞINDAYIZ”

10 Mayıs 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»SLOGANLARI “BİZ HEP ON YEDİ YAŞINDAYIZ”
SLOGANLARI “BİZ HEP ON YEDİ YAŞINDAYIZ”

Ankara Keçiören Lisesi eski mezunları 43 yıl aradan sonra düzenledikleri organizasyonla Bodrum’da biraraya geldiler.

BODER Başkanı Halil Özyurt’a ait Göltürkbükü Babana Hotel de konaklayan Keçiören Lisesi eski mezunları burada yaz sezonunu da açmış oldular. Hotelin ön büro şefi İkbal Özgen’in de aynı lisede ve aynı sıraları paylaştığı arkadaşları olması gruba ayrı bir heyecan katarak duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Hotelin İşletme Müdürü Kemal Özyurt ise Keçiören Lisesi eski mezunlarına ayrı bir özen göstererek her türlü imkan ve olanaklardan yararlanmalarını sağladı ve katkıda bulundu.

43 yıl sonra bir araya gelen eski öğrenciler, geçmiş günleri yad etti. Okul dönemlerinden fotoğraflarını da paylaşan mezunlar, zaman içinde bölgede yaşanan değişim, eğitimin dün ve bugün geldiği nokta, önceki ve bugünkü müfredat dahil pek çok konuyu masaya yatırma imkanı buldu.

Bundan sonra her yıl bir araya gelmeyi düşündüklerini belirten Keçiören Lisesi eski mezunları, kaldıkları süre içerisinde eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Sosyal medya aracılığı ile grubu Kur’an Metin Helvacıoğlu, Keçiören Lisesi’nin 50. yılında çeşitli etkinliklerle arkadaşlarına Önder olduğunu belirterek,”Bu gibi etkinliklerin birlik, beraberlik ve dayanışma açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, Bodrum’da böyle güzel bir oluşumun günümüz gençliğine örnek olması temennisinde bulundu.

Gençlik yıllarından bugüne kadar geçen zaman da, eski samimiyet ve güçlü arkadaşlık duygularını kaybetmeyen ve hep genç kalan mezunlar, “Biz hep 17 yaşındayız” sloganı ile çok güzel eğlence dolu bir hafta sonu yaşadıklarını ifade ettiler.

KAYNAK : http://bodrumhaberpostasi.com/2019/05/08/sloganlari-biz-hep-on-yedi-yasindayiz/attachment/151515/

BÜLENT ÖZGEN-HABER MERKEZİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika