Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

(SP) Genel Başkanı Karamollaoğlu, ‘Biz karar verdik kimin telefonunda bylock çıktıysa biz hapse atarız’ diyorlar gerçek manada uygulasınlar; AK Parti’nin yüzde 60’ı hapse girer

01 Ekim 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»(SP) Genel Başkanı Karamollaoğlu, ‘Biz karar verdik kimin telefonunda bylock çıktıysa biz hapse atarız’ diyorlar gerçek manada uygulasınlar; AK Parti’nin yüzde 60’ı hapse girer
(SP) Genel Başkanı Karamollaoğlu, ‘Biz karar verdik kimin telefonunda bylock çıktıysa biz hapse atarız’ diyorlar gerçek manada uygulasınlar; AK Parti’nin yüzde 60’ı hapse girer

Saadet Partisi’nin İstanbul 6. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı. Karamollaoğlu konuşmasından AK Parti’ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Karamollaoğlu, ‘Biz karar verdik kimin telefonunda bylock çıktıysa biz hapse atarız’ diyorlar. Bunu kamil manada uygulasınlar; AK Parti’nin yüzde 60’ı hapse girer.” dedi. Kongrede konuşan Karamollaoğlu şunları söyledi: “Adalet rafa kalktı” diyen Temel Karamollaoğlu, “Artık kimse adaletten doğru dürüst bahsedemiyor. Adalet mekanizması da maalesef hükümetin ağzına bakıyor, sayın cumhurbaşkanının ağzına bakıyor. Adalet, iktidar mensuplarını önüne getirip diz çöktürecek güçte olmalı. Devlet adalet üzerine inşa edilir. Adalet kamil manada tecelli ederse adalettir. Siz adaleti kamil manada sağlayamazsanız bunun alternatifi zulümdür” dedi.

“Önce siz kendi içinizi temizleyin” Karamollaoğlu, “Biz Mustafa Yaman kardeşimize yapılan muameleyi doğru bulmuyoruz. Efendim Bylock bulunmuş. Bylock’ta hangi noktalarda hatalar yapıldığını bilmeyen kalmadı. ‘Herhangi bir telefonda bylock bulduğunuz zaman bu o kişinin telefonunu bylock üzerinden kullandığı anlamına gelmez diyor’ ilim adamları. Ama ceza vermek isteyenlerin umurunda değil. ‘Biz karar verdik kimin telefonunda bylock çıktıysa biz hapse atarız’ diyorlar. Bunu kamil manada uygulasınlar; Ak Parti’nin yüzde 60’ı hapse girer. Niye hapse girer diye bu kadar kesin söylüyorum. Çünkü FETÖ örgütünü makbul hale bu arkadaşlarımız getirdi. Demediler mi onlardan referans almazsanız devlete giremezsiniz. Bugün bakan olanların internet sitelerine girdiğiniz zaman FETÖ’cülerden aldıkları tezkiye mektupları vardı. İşler değişti şimdi herkes suçlu. Önce siz kendi içinizi temizleyin. Mustafa Yaman’ın bunlarla bir ilgisi yoktur” diye konuştu.

“15 yıldır neredeydiniz” Hükümetin tarım, hayvancılık, eğitim ve ekonomi politikalarını da eleştiren Temel Karamollaoğlu, “Cumhurbaşkanımız artık rakip kalmadı, kendisine tavır koyacak sorgulayacak bir merci kalmadı, onun için yanlışları itiraf etmekten artık çekinmiyor. İyi güzel de 15 yıldır neredeydiniz” dedi Karamollaoğlu, “Türkiye ekonomik sorunları çözmek istiyorsa tarım ve hayvancılığı ayağa kaldırmak zorunda” ifadesini kullandı.

“Bu AK Parti’nin meselesi değil bu Türkiye’nin meselesi” Temel Karamollaoğlu konuşmasında İstanbul’un önemine dikkat çekti. “Yanlış bir takım imar uygulamalarıyla İstanbul, İstanbul olmaktan çıkarıldı” diyen Karamollaoğlu, “İstanbul ranta kurban edildi. İşin üzücü tarafı hala bu uygulama devam ediyor. Bir belediyebaşkanı, uzun süredir İstanbul’a hizmet vermiş. Ama son gelinen noktada öyle bir adım atılmış ki ben bu vebalin altına girmem demiş, tekrar getirmişler, ‘kusura bakmayın ben çekiliyorum’ demiş. Bir belediye başkanı, belediye başkanlığı makamını 5 tane imar değişikliği nedeniyle niye bıraksın, demek ki onun da tahammül edemediği, yeter artık dediği bir manzara ile karşı karşıya. Bunu o meclisten geçirenler unutmasın onun hesabı bir gün mutlaka sorulacak. Bu AK partinin meselesi değil bu Türkiye’nin meselesi” dedi.

“Onlar mı bizi kopya etti biz mi onları anlayamadım” “İstanbul yeniden milli görüşe muhtaç. Bunun için çok çalışmak mecburiyetindeyiz” diyen Temel Karamollaoğlu, “Bu iktidarın en büyük özelliği, İstanbul başta olmak üzere bütün şehirleri kimliksizleştirdi. Nereye giderseniz gidin, İstanbul’da mısınız, Ankara’da mısınız, İzmir’de misiniz anlayamazsınız. Moskova’ya gittim TOKİ inşaatları orada da var. Onlar mı bizi kopya etti biz mi onları anlayamadım” şeklinde konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika