Dolar : Alış : 32.2448 / Satış : 32.3029
Euro : Alış : 35.1355 / Satış : 35.1988
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3242 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Süper Kahraman KAAN sünnet düğününde sevenleri ile buluştu

29 Haziran 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Süper Kahraman KAAN sünnet düğününde sevenleri ile buluştu
Süper Kahraman KAAN sünnet düğününde sevenleri ile buluştu

İş dünyasının ünlü isimlerinden, Serhan ve Canan SEÇEN çiftinin biricik çocukları KAAN sünnet düğünü 27 haziran pazartesi 19;30 da Şeke bahçe kır düğün salonunda gerçekleştirildi .. Gecenin ilk saatlerinde Okunan mevlüt’ün ardından Serhan ve Canan SEÇEN çifti misafirlerine hoş geldiniz dedi. Serhan, dostluğun önemine vurgu yaparak, böyle mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Serhan ve Canan çifti bu gecede büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, çocuklarının sünnet töreninde mutluluklarını dans ederek kutladılar Geceye katılan Bursa’nın seçkin  işadamları SEÇEN Ailesini yalnız bırakmadı… Bu sünnet cemiyeti SEÇEN ailesinin ilk mürüvveti oldu “İkinci mürüvvetleri askerlik, üçüncü mürüvvetleri ise evlilik olacaktır.

Tüm anne babalar evlatlarının mürüvvetleri görmek isterler. Serhan Bey ve eşi çocuklarının ilk mürüvvetlerini güzel eğlenceli bir programla gerçekleştirdiler, davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar pistte dans ederek ve şarkılar söyleyerek  doyasıya eğlendiler  . Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika