Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

‘Tasarruf Candır’ Oyunu Farkındalık Yaratmayı Sürdürüyor!

31 Ekim 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»‘Tasarruf Candır’ Oyunu Farkındalık Yaratmayı Sürdürüyor!
‘Tasarruf Candır’ Oyunu Farkındalık Yaratmayı Sürdürüyor!
Hayatı kolaylaştıran teknolojiler üreten Bosch Termoteknoloji, tasarrufcandir.com web sitesindeki oyunuyla, çocukların tasarruf kavramı hakkında bilinçlenmesine katkı sağlıyor.

İklimlendirme sektörünün tasarruf kavramını sahiplenen markası olan Bosch Termoteknoloji, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü öncesinde başlattığı TasarrufCandır oyununa hız kesmeden devam ediyor.

Çocukların ebeveynleriyle birlikte oynayarak tasarrufu öğrenmesini hedeflenen Tasarruf Candır oyunu, 19 Ekim 2020 tarihinde başladı ve 31 Ekim Cumartesi gecesine kadar yayında kalacak.

www.tasarrufcandir.com web sitesi üzerinden giriş yapılan oyununda kullanıcılar bir evin odaları içinde gezerek odalardaki görevleri tamamlıyor. Odalarda ise çocuklar için faydalı birçok tasarrufu ipucu bulunuyor. Bu ipuçlarını en doğru ve hızlı şekilde bulan kullanıcılar “TasarrufluCan” unvanını alıyor.

Aynı zamanda puanlarına göre sertifika almaya hak kazanan kullanıcılar dilerlerse sosyal medya hesaplarından sertifikalarını paylaşıyor. Oyunu oynayan herkes böylelikle oyunun yayılmasına katkı sağlıyor.

Bu noktada tasarruf kavramının çok daha fazla sayıda çocuğa ulaşmasını hedefleyen Bosch Termoteknoloji, hikâyesinde şirketin kurumsal instagram hesabından bahsederek #tasarrufcandır etiketini kullanan ilk 2000 kişiye enerji tasarrufunu anlatan bir kitap hediye ediyor.

Çocuklar #TasarrufCandır ile eğlenerek öğreniyor

Bosch Termoteknoloji TasarrufCandır projesi ile, aileler ve kendilerinden örnek alarak öğrenen çocuklarında farkındalık yaratmayı hedefliyor. Bu farkındalığı yaratırken sosyal medyanın ve güncel trendlerin gücünden faydalanan şirket projenin temelinde oyunlaştırma yöntemini kullanıyor.

Çocuklar için hem öğretici hem de eğlenceli bir yöntem ile projesini sürdüren Bosch Termoteknoloji sosyal medya kanallarında, kullanıcılarından proje ile ilgili birçok pozitif geri bildirim alıyor. 19 Ekim tarihinden bu yana alınan yorum, beğeni ve ortaya çıkan diyaloglar ise projenin başarısını kanıtlıyor.

Bosch Termoteknoloji, TasarrufCandır oyunu ile yarattığı bu pozitif etkileşim ve farkındalıktan yola çıkarak dünyamız ve ülkemiz için çok önemli bir kavram olan tasarrufa, yalnızca Dünya Tasarruf Günü’nde değil, her gün odaklanacağının altını çiziyor.

KAYNAK : https://www.enerjigazetesi.ist/tasarruf-candir-oyunu-farkindalik-yaratmayi-surduruyor/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+enerjigazetesi+%28Enerji+Gazetesi+-+G%C3%BCncel+Haber+B%C3%BClteni%29

HABER : BÜLENT ÖZGEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika