Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor

08 Ekim 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor
Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor

fatih-nurullah-ipekyolu-2

“Fatih Nurullah Efendi” olarak bilinen Uşşaki Tarikatı lideri, “1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu, 2. Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor” dedi. Tarikatın yayın organı olan Nurani TV’de konuşan “Fatih Nurullah Efendi” şunları söyledi: “Şu anda görünen zuhuratlar o ki, 1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu şu anda. Bunu söyleyen biz değiliz, Avrupa basını. 2. Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey 1. padişahımız olarak gözüküyor.

765401

Şet kuşatma vazifesi de mutasavvufların. Bu da görüyor ve gösteriyor ki inşallah böyle bir süreç geçecek kanaatim yani. Bir kaos ortamı, bir şey ama son sahne iyi bitirilebilirse, bu iş de biter artık. Tekrar 100 senenin nihayetinde Medine-i Münevver’de kurulan devletin devamı hüviyetindeki bir devletin yeniden ihyasıyla asr-ı saadetin kokularının geldiği bir süreci bu ümmet, bu millet başlatsın.

fatihnurullahefendihz

ÇOK ÇAMLAR DEVRİLİYOR DEMİŞTİ Daha önce Atatürk Havalimanı’ndaki “el öptürme izdihamı” görüntüleriyle gündeme gelen Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın artık misyonunu tamamladığı belirterek “Başkanlık sistemi falan diye de hiç zorlamasın Tayyip Bey” diyen Fatih Nurullah, Erdoğan’ın “çok çamlar devirdiğini” söylemişti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika