Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Tesla Cybertruck Los Angeles Caddelerinde görüntülendi

14 Aralık 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Tesla Cybertruck Los Angeles Caddelerinde görüntülendi
Tesla Cybertruck Los Angeles    Caddelerinde görüntülendi

Tanıtıldığı ilk günden bu yana birçok kişi Tesla’nın Cybertruck isimli elektrikli kamyonet modelini seri üretime girmeye hazır olmadığı, sadece bir prototipten ibaret olduğu yönünde eleştirmişti. Ancak görünen o ki araç gayet de trafiğe çıkmaya hazır haldeymiş. Tesla’nın kurucu ortağı ve CEO’su Elon Musk, bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi duran kamyonetin sanılandan daha gerçekçi olduğunu bizzat ispatladı.

Henüz kaç adet üretildiği kesin olarak bilinmeyen Cybertruck modellerinden bir tanesi, ABD’nin Los Angeles şehrindeki caddelerde boy gösterirken kameralara takıldı. Twitter üzerinden hızla yayılan bu fotoğrafın ardından başka bir kullanıcı da Malibu’daki Nobu isimli bir Japon restoranının yakınında park etmiş Cybertruck modelini görüntüledi. Bu arabanın hemen yanında bir de Model 3 bulunuyordu, üstelik iddialar Musk’ın kamyoneti sürdüğü yönündeydi.

ABD menşeli magazin sitesi TMZ de bu iddiayı yenileyerek Musk’ın kamyoneti kullandığını, bu esnada yanında ünlü aktör Edward Norton’un bulunduğunu öne sürdü. Aracın plakasının olması, trafiğe çıkmasının önünde yasal olarak herhangi bir engel kalmadığını gösteriyor. Kamyonet henüz tanıtılmadan önce kamuflajlı görüntüleri casus kameralara takılmıştı ama akan trafikte bu haliyle ilk kez görüntülendiği söylenebilir.

Dış görünümü çok ateşli tartışmalara yol açan Cybertruck’ın köşeli tasarımı seri üretim maliyetlerini hayli azaltacağı için tercih edilmiş gibi duruyor. 2021’in son aylarında ilk teslimatlarının yapılacağı bilgisi mevcut.. Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika