Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Timothy Enneking: “Bitcoin satın almanın henüz zamanı değil.”

17 Aralık 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Ekonomi»Timothy Enneking: “Bitcoin satın almanın henüz zamanı değil.”
Timothy Enneking: “Bitcoin satın almanın henüz zamanı değil.”

Yakın tarihli bir makalede Digital Capital Management’in kurucusu Timothy Enneking, kriptopara birimlerinin satın alma zamanının şimdi olmadığını söylüyor.

Timothy Enneking: “Bitcoin satın almanın henüz zamanı değil.”

Enneking makaleye, Rothschild ailesinin iki üyesinin “Sokakta kan olduğu zaman” piyasaya girdiklerini söyleyerek başlıyor. Rothschild ailesi, yaklaşık 200 yıldır dünyanın en zenginlerinden biri. Enneking, şu anda sokaklarda yeterli kan olup olmadığı sorusunu soruyor. Şu anda piyasa koşulları nedeniyle Bitcoin satın almanın henüz zamanı olmadığını vurguluyor.

Digital Capital Management’in kurucusu, piyasada Bitcoin’in geçmiş davranışlarını analiz ettikten sonra böyle bir sonuca vardığını da ekliyor. Bitcoin’in tarihinde zirve ve dipler arasında %57 ile %82 arasında bir düşüş olmadığını açıklıyor.

Bu, Bitcoin’in tarihinde %80’den daha büyük dört çöküş olduğu anlamına geliyor. Bu ayı piyasalarının diplerine 2011, 2013 ve 2015 yıllarında ulaşıldı. 2018’de henüz bir dip seviyesine ulaşıp ulaşmadığımızı bilmiyoruz. Düşme sırasıyla %93,6, %82,6 ve %86,9 oldu. Mevcut ayı piyasasında, Bitcoin %83,4 düştü.

Enneking, son çöküşün henüz bitmediğini söylüyor. Bunun tarihin en büyük ikinci çöküşü olması için, Bitcoin’in 2.553 dolara düşmesi gerekiyor. Enneking, fiyatın dibe inmesi için ortalama sürenin dört ay olduğunu belirtiyor. Digital Capital Management’in kurucusuna göre, iyileşmek için Bitcoin bir yıllık ortalama süreye ihtiyaç duyuyor ve fiyat dört ay önceki zirveye de ulaşabilir. Bununla birlikte uzmana göre, bu zirveye ulaşıldığında, fiyatın iki katına çıkması için iki ay gerekli.

Uzman bir dibe ulaşıp ulaşmadığımızı analiz ediyor. Bitcoin’in genellikle bir zirve ile bir zirve veya bir dibe ulaştığını söylüyor. Ona göre bu şiddet ölçülebilir, bir kırılma noktasında olduğumuzu anlamamıza izin verir. Şimdi soru, kapitülasyonun piyasada gerçekleşeceği zaman.

Uzman, kapitülasyonun ne zaman gerçekleşeceğini herkesin göreceğine inanıyor. Ancak fiyatın, Bay Enneking’in 2.800 dolara yakın bir seviyesine sahip olması için küçük bir şansı var. Ayrıca bu bir veya iki ay içinde fiyatın 2.000 dolara ulaşma olasılığını ortadan kaldırmaz. Enneking ayrıca bir dibe yakın olabileceğimizi ancak, kripto sokaklarında henüz Bitcoin ve diğer kripto paraları almayı başarabilecek kadar kan olmadığını da ekliyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika