Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

TOSFED, Jandarma ve Emniyet ile Eğitim Protokolü İmzaladı

12 Şubat 2024 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»TOSFED, Jandarma ve Emniyet ile Eğitim Protokolü İmzaladı
TOSFED, Jandarma ve Emniyet ile Eğitim Protokolü İmzaladı

Söğüt Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkezi Komutanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) arasında gerçekleştirilen “Güvenli Sürüş ve Yol Dışı Teknikleri Sürücü Eğitimi” protokolü J.Ulş.Eğt.Mrk.K. J.Albay İbrahim Enver Sungur ve TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı tarafından imzalandı.

Söz konusu protokol ile iki kurum arasında eğitim alanında işbirliği yapılması, Eğt.Mrk.K.lığı eğitici personelinin TOSFED tarafından “Güvenli Sürüş Teknikleri Eğiticisi” ve “Yol Dışı Sürüş Teknikleri Eğiticisi” olarak lisanslanmasının ve böylelikle sürücü eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere TOSFED adına da başarı belgesinin verilmesinin sağlanması, kurum içi eğitim programlarının ulusal ve uluslararası mevzuat ve uygulamalar doğrultusunda güncel halde bulundurulması ve verilen eğitimin kalitesinin artırılmasıyla Söğüt J.Ulş.Eğt.Mrk.K.lığının dünya çapında marka bir eğitim merkezi haline getirilmesi hedefleniyor.

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, aynı gün TOSFED Başkan Vekili Cem Akaoğul ile Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek bir protokol daha imzaladı. 2. Sınıf Emniyet Müdürü, Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdür V. Cevdet Candan tarafından imzalanan Güvenli Sürüş ve Yol Dışı Teknikleri Sürücü Eğitimi protokolü kapsamında, trafik polis eğitim merkezi eğitici personeli Güvenli Sürüş Teknikleri Eğiticisi ve Yol Dışı Sürüş Teknikleri Eğiticisi olarak lisanslandırıldılar.

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, imzalanan protokollere dair “Otomobil sporlarının ülkemizdeki resmi yönetici organı olarak, otomobil kültürümüze katkı yapacak ve toplumumuza fayda sağlayacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede, ülkemizin güvencesi Jandarma ve Emniyet birimlerimiz ile imzalanan kapsamlı protokoller sayesinde, kıymetli silahlı kuvvetler ve emniyet mensuplarımızın eğitimlerine katkıda bulunacak olmanın gururunu yaşıyoruz.” yorumunu yaptı…  Haber Editörü ; Cem Bayram SEÇEN 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika