Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Trafik terörü kırmızı ışık ihlali 20 yaşındaki Büşra’yı öldürdü

17 Ocak 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Trafik terörü kırmızı ışık ihlali 20 yaşındaki Büşra’yı öldürdü
Trafik terörü kırmızı ışık ihlali 20 yaşındaki Büşra’yı öldürdü

 

kirmizi-isikta-durmadi-busra-yi-oldurdu-6514014kirmizi-isik-24813-x

Bağdat Caddesi, yine gencecik bir hayatı söndüren trafik terörüne sahne oldu. 20 yaşındaki Büşra Taşlı’yı kırmızı ışıkta durmayan bir şoför öldürdü. İstanbul Kadıköy’ün lüks bölgesi Bağdat Caddesi’nde, yine bir üniversite öğrencisinin hayatına mal olan trafik kazası yaşandı. Bilkent Üniversitesi’nde bursla okuyan hazırlık sınıfı öğrencisi 20 yaşındaki Feride Büşra Taşlı, önceki gün sınavdan aldığı puan ile hayallerini süsleyen Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne girmeye hak kazandığını öğrendi. Bu ayın 22’sinde bölüme kaydını yaptıracak olan Büşra, başarısını arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyerek kutladı.
MOBESE İNCELENİYOR
Bağdat Caddesi’nin Suadiye bölgesindeki kutlama yemeğinin ardından arkadaşlarından ayrılan genç kız, Kartal’daki evine gitmek için yola çıktı. Yolun karşısına geçmek isteyen Büşra, ışıklarda bir süre bekledi. Yayalara yeşil ışık yanınca hamle yaptı, ancak iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayan lüks araç hızla genç kıza çarptı. Ambulansla hastaneye kaldırılmaya çalışılan Büşra, yolda hayatını kaybetti. Lüks aracın kadın sürücüsü ise Bostancı Şehit Semih Balaban Polis Merkezi’ne götürüldü. Sürücü, buradaki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Kazanın nedeni MOBESE kameralarının incelenmesiyle kesinlik kazanacak.
‘BENİ HEP UYARIRDI’indir
Acı haber Taşlı Ailesi’ni de yasa boğdu. Adalar Vergi Dairesi’nde çalışan baba Erol Taşlı, 3 kızının en küçüğünü kaybettiği olayın ardından “Kızımın çok hayali vardı. Beni direksiyondaykan sürekli kurallara uymam için uyarırdı. Kendisi de uyardı. Ama kurallara uymayan bir sürücünün kurbanı oldu” diyerek gözyaşı döktü. Büşra’nın cenazesi, Erenler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çekmeköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika