Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
Euro : Alış : 34.8023 / Satış : 34.8650
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Türkiye’de bir ilk : “HAVALİMANI KÜTÜPHANESİ”

29 Aralık 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Türkiye’de bir ilk : “HAVALİMANI KÜTÜPHANESİ”
Türkiye’de bir ilk : “HAVALİMANI KÜTÜPHANESİ”

Kültür ve Turizm Bakanlığımız çok önemli bir çalışmaya daha imza attı. İstanbul Yeni havalimanında açılan Kütüphane yolculara ücretsiz kitap okuma imkânı sağlıyor. Türkiye’de ilk olan bu uygulama ile yolcular uçaklarını beklerken kitap okuyabilecekler. Butik şeklinde açılan kütüphane son derece güzel ve şık tasarım ile yapılmış.

İstanbul havalimanını kullanacak olan yerli ve yabancı milyonlarca yolcu için harika bir çalışma olan bu kütüphane, Türk Kültürünün paylaşılmasında da önemli bir hizmet verecek.

Türkiye’nin ilk ve tek Balkan konulu uluslararası gazetesi olan Balkan Günlüğü gazetesi de bu kütüphanede yerini aldı. Dileyen yolcular Balkan Günlüğü gazetesini burada ücretsiz okuyabilecekler.

Kütüphane İGA yeni İstanbul havalimanı İç hatlar Gidiş terminali PR 2 de yer alıyor.
Böyle güzel bir hizmet için Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy’a, Bakanlık çalışanlarına, Kütüphaneler ve yayımlar Genel müdürü Sayın Hamdi Turşucu’ya Genel müdür yardımcımız Sayın Ali Odabaş’a, İstanbul havalimanı Kütüphane sorumlusu Sayın Sait Pişkin’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel uygulama tüm havalimanlarımızda yaygınlaşır.

İyi okumalar ve iyi yolculuklar

KAYNAK : https://balkangunlugu.com/2019/12/turkiyede-bir-ilk-havalimani-kutuphanesi/

HABER:BÜLENT ÖZGEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika