Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Türkiye’nin Tanınan İsmi Dj Yeşim Çankal Yılbaşında Uludağ’da

29 Aralık 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Türkiye’nin Tanınan İsmi Dj Yeşim Çankal Yılbaşında Uludağ’da
Türkiye’nin Tanınan İsmi Dj Yeşim Çankal Yılbaşında Uludağ’da

Yeni yıla az bir zaman kala Bursa ve Uludağ‘daki otel, eğlence merkezleri yılbaşı gecesi dolu dolu seçenekler sunuyor. Hangi sanatçının nerede sahne alacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Ünlü sanatçılar eski yılın stresini atıp yeni yıla sevenleriyle birlikte ‘merhaba’ demek için gün sayıyor. Yepyeni bir seneye adım atacağımız yılbaşı gecesi Bursalıların aklında tek bir soru işareti var; Yılbaşında kim, nerede çıkıyor?

Bu yıl, yılbaşının cumartesi günü akşamına denk gelmesi ve pazar gününün de resmi tatil olması sebebiyle ünlü isimler de sahne programlarını netleştirdi. Her yıl olduğu gibi Dj Yeşim Çankal bu yılda Uludağ’da sahne alıyor. Uludağ’ın en çok tercih edilen otellerinden biri olan Karinna Hotel yeni yılına Dj Yeşim Çankal ile  beraber girecekler. Saatler 00:00’ı gösterdiğinde Dj Yeşim Çankal eşsiz enerjisi ve en güncel hit parçalarıyla 2023 yılına hotel misafirleriyle birlikte büyük bir çoşkuyla girmeye hazırlanıyor.

Bursa’da seçkin mekanlarda sahne alacak ünlüler : Bendeniz, Petek Dinçöz ve Ebru Polat, Uludağ’da ise Hande Ünsal, Hera Aslan, Funk Alaturka Orkestrası, Sinan Güleryüz, Eda ve Metin Özülkü ve Karinna Hotel de Dj Yeşim çankal .. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika