Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Türkmen Toyu ile Startını Karakeçili Yörük ve Türkmenler Vermiş oldu

13 Ocak 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Türkmen Toyu ile Startını Karakeçili Yörük ve Türkmenler Vermiş oldu
Türkmen Toyu ile Startını Karakeçili Yörük ve Türkmenler Vermiş oldu

Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği 2023 Yılının Türk Dünyası Başkenti Olması nedeni ile ilk Yörük ve Türkmen Toyu ile Startını Karakeçili Yörük ve Türkmenler Vermiş oldu. 18 Yörük ve Türkmen obasının bir araya gelip kutladığı Toy İkram ve Güzel Hasletlerle gerçekleştirildi. Saygı Değer Dostlar,  Bursa’nın Kıymetli Yörük ve Türkmen evlatları! Biliyorsunuz ki Bilinizki; Bu aziz Vatanın Maddi ve Manevi hamlesine en büyük fedakâr’lıkta en ön safta bulundunuz fakat “Öz yurdunda Parya” Olmak ruhumuzu incitsede tekrar son bir kez; Biz buradayız haykırışlarını   bizzat görmenin Bahtiyarlığını yaşar gibi bir  haykırışınızı görüyorum.

Köy köy mahalle mahalle gezdiğimiz her yerde genç ihtiyar her sinedeki Umut haykırışlarını hissettim. Çok büyük bir Yarınlar adına bizlere duaların aminlerini işittim. Mayası ve hamuru temiz sinelerde bir ümit tufanına yol açan yeniden diriliş muştuları’nın sevinç nidalarına verilecek en  muteber  duruşu ve vizyon ve felsemizin. Samimiyet ve Kardeşlik , Kıvılcımlarını  birlikte yakmanın ehemmiyetini gördüm ve bildim.

Tüm kalbimle sizlerle birlikte bu yolda kefenimi giydim ve geldim .. Haydi Birlikte Hep beraber Yürüyeceğiz. Kimseye eyvallahımız olmayacak. Çakallar ve tilki postundaki biçarelere bir tek sözümüz var oda olmaz ancak bir tükürükle cevap veriyoruz. Çakallar, Tilkiler ininize! Kimseye Fırsat vermeceğiz bu meydanlarda varız hemde Yörük ve Türkmen Kimliğimizle. Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Cevat Canbaz  açıklaması ile Star vermiş oldu.. Haber ;Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika