Dolar : Alış : 32.1650 / Satış : 32.2229
Euro : Alış : 34.8285 / Satış : 34.8912
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Vartanyan’dan serinin 3.kitabı ”Eski Sevgililer Oteli”

23 Aralık 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Vartanyan’dan serinin 3.kitabı ”Eski Sevgililer Oteli”
Vartanyan’dan serinin 3.kitabı ”Eski Sevgililer Oteli”

Yazar ve Yaşam Atölyesi’nin Kurucusu Aret Vartanyan’ın, Gitme Zamanı ve Siyah Gözyaşı ile başlayan dörtlemesinin üçüncü kitabı Eski Sevgililer Oteli, 20 Aralık’ta St. Regis Otel’de, basın, iş ve sanat dünyasından davetlilerin katılımıyla tanıtıldı.

Her bir kitabının seriden bağımsız da okunabildiği dörtlemenin üçüncüsü olan Eski Sevgililer Oteli, bir kadının kendisine acı veren babası dahil tüm erkekleri bir otelde toplayarak onlarla yüzleşmesini konu alıyor. Vartanyan bu kitabında, özellikle ülkemizdeki gerçekliklerden hareketle bir kadının gözünden yaşamı, insanı, ilişkileri ve gündelik hayatı, yapay zekânın hüküm sürdüğü, teknolojik yeni bir dünyada serimliyor.

Aret Vartanyan yeni kitabı ile ilgili olarak: “Her yıl Türkiye’nin dört bir yanında buluştuğum binlerce kadının hikâyesini bu seriye taşırken, sadece Türkiye’de değil dünyada insana, topluma ve yeni dünya düzenine kendi yaklaşımlarımı aktarıyorum. Ocak ayından başlayarak Avrupa’nın 7 ülkesinde kitabın yayımlanmasının paralelinde, kadınlarla her noktada buluşmaya devam edeceğim” dedi.

“Aret, Youtube kanalı aracılığıyla kadınlara yıl boyu danışmanlık yapacak!”

Her kitapla tekrar temelleri hazırlanan bu “kadın hareketi”nin gerçek hayattaki ilk adımları da, Eski Sevgililer Oteli ile birlikte atılıyor. “Erkekler değişirse kadınların dünyası da değişir ve kadınlar dünyayı değiştirebilir” diyen Vartanyan, yeni kitabıyla eşgüdümlü olarak bir Youtube kanalı olan Aret’in Kanalı”nda kadınlara özel bir bölüm açıyor. Bu özel bölümde, kadınlardan gelecek soruları yıl boyu videolarla yanıtlayacak olan Aret, kadınların günlük hayatlarındaki, iş yaşamlarındaki ve ilişkilerindeki sorunlara dokunmayı hedefliyor.

Birçok kadın projesi ve platformunun kurucuları arasında yer alan Vartanyan, Kagider, TurkishWin ve Binyaprak gibi kadın odaklı çalışmalar yapan birçok STK, kurum ve markayı bu harekette buluşturuyor. Hareketin ana fikri ise erkeklerin yaşamındaki küçük değişimlerle kadınların hayatında gerçekleşecek büyük değişimler olarak özetlenebilir. Hareketin yönetim ve koordinasyonunu ise Aret Vartanyan’ın Yaşam Atölyesi, fotoğraflanmasını ise Leica stüdyosu üstleniyor.

Eski Sevgililer Oteli, Aret Vartanyan’ın bu yıl yayıncılık dünyasında gündem oluşturan transferiyle geçtiği A7 Kitap tarafından yayımlandı. Kitabın, senaryolaştırılarak serinin diğer kitaplarıyla birlikte beyaz perdeye taşınması da planlanıyor.

HABER: MURAT İLTER (muratilter1@gmail.com)

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika