Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Verstappen,i şampiyon olarak ilk ev yarışında ‘çılgın’ bir festival bekliyor

01 Eylül 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Verstappen,i şampiyon olarak ilk ev yarışında ‘çılgın’ bir festival bekliyor
Verstappen,i şampiyon olarak ilk ev yarışında ‘çılgın’ bir festival bekliyor

Verstappen, yeni bir kask tasarımıyla oğluna erken kariyeri boyunca rehberlik eden eski bir F1 sürücüsü olan babası Jos’a saygılarını sunacak. Max Verstappen, bu hafta sonu yapılacak Hollanda Grand Prix’sinde sezonun 10. galibiyetini elde etmek için dünya şampiyonu olarak kendi evinde ilk yarışına girerken Verstappen,i duygusal ve “oldukça çılgın” bir festival bekliyor.

Geçen Pazar günkü Belçika Grand Prix’sinde Red Bull için bir ustalık sınıfı da dahil olmak üzere bir dizi muhteşem zaferin ardından coşkulu geçen şampiyonluk yarışının kaçak lideri, çok daha zorlu bir yarışla karşı karşıya olduğu için bir kapasite kalabalığının dikkatini dağıtabileceği konusunda uyardı.

24 yaşındaki Hollandalı, “Bizim kadar baskın olmak bizim için daha zor olacak ve Ferrari’nin güçlü olmasını bekliyorum.” dedi. “Zandvoort’ta çok daha fazla yere basma kuvveti gerekiyor.”Elbette iyi bir sonuç istiyorum ama her zaman puan almak önemli, bu yüzden iyi bir iş çıkarabileceğimizi umalım. Ailem beni desteklemek için orada olacak ve hafta sonunu taraftarlarla birlikte geçireceğim.

“Çok çılgınca olacak.” Verstappen, yeni bir kask tasarımıyla oğluna erken kariyeri boyunca rehberlik eden eski bir F1 sürücüsü olan babası Jos’a saygılarını sunacak. “Küçük bir çocukken babamın beni bugün olduğum yere getirmek için gösterdiği çabaları takdir etmenin iyi bir zaman olacağını düşündüm” dedi. “Biraz duygusal ama bence aynı zamanda özel çünkü karting’e nasıl başladığımı gösteriyor — ve go-kart’taki eski fotoğraflarım bu tasarımla. Umarım ‘Hollandalılar’ ve babamın hayranları çok beğenir. Bu.”

Verstappen, Hollanda yarışı 36 yıllık bir aradan sonra döndüğü geçen yılki heyecan verici galibiyetini tekrarlayarak şampiyonada takım arkadaşı Sergio Perez’in 93 puan önündeki liderliğini ve Ferrari’den Charles Leclerc’e karşı 98 puanlık avantajını artırmaya çalışacak. . Monegasque, geçen Pazar günkü sonuçla ezildi, ancak Ferrari, Red Bull’un pistin doğası gereği büyük ölçüde tercih edildiğine ve bu hafta bir hafta sonra Monza’daki kendi ev yarışından önce geri dönebileceğine inanıyor. Belçika’da iki Red Bull’un ardından üçüncü olan Carlos Sainz, “Zandvoort bizim için çok daha iyi olmalı” dedi. “Monza Red Bull için avantajlı olmalı, ancak bunu kazanmaya çalışacağız.” Mercedes, yedi kez şampiyon olan Lewis Hamilton’ın, Fernando Alonso’nun Alpine’i ile çarpıştıktan sonra 2016’dan bu yana ilk kez açılış turunda emekliye ayrıldığı hayal kırıklığı yaratan bir hafta sonundan sonra toparlanmaya çalışacak.

Geçen Pazar günü takımın çabalarını “kabul edilemez” olarak nitelendiren takım patronu Toto Wolff, “Mücadelelerimizi anlamak ve daha sonra bu öğrendikleri kullanmak için çalışıyoruz” dedi. “Takım olarak bizim için zorlu bir hafta sonuydu, ancak o hafta sonları sizi gerçekten ateşleyen ve daha derine inmenizi sağlayan haftasonları. Hafta sonu boyunca çok büyük aşırılıklar vardı – Cumartesi ve Pazar günkü hız farklılıklarından Lewis’in ilk yarışına kadar.” tur ve ardından George’un podyum için geç teklifi.” Mercedes’in geçmişi ve yetenek derinliği, Ferrari ile daha ciddi bir mücadeleye girmeleri gerektiğini gösteriyor, geçen Pazar günkü Spa sonucu da benzer şekilde Red Bull’a çok daha yakın bir meydan okuma verecek. Verstappen için, ikinci şampiyonluğuna giden yolda üst üste dördüncü galibiyeti ve kariyerinin 30’uncusu için teklif verirken sabır ve soğukkanlı bir kafa gerektirebilir. Zandvoort kum tepelerinde herhangi bir parti başlamadan önce pragmatik bir yaklaşım gerekebilir. Haber Editörü ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika