Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

WL Convention’da emek dolu başarı

23 Ocak 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»WL Convention’da emek dolu başarı
WL Convention’da emek dolu başarı

Dünyanın en büyük spor turizmi organizasyonu olan, ‘WinterLeague Convention Hosted by (WL Convention) Antalyaspor’un fikir aşamasından oluşumuna dek yüzlerce insanın her saniyesi emek dolu olağanüstü bir çaba harcandı.

Türk ve dünya futbolunun renkli simalarının kimisinin bizzat gelerek, kimisinin ise, yapılan yayınlar ve sosyal medya kanallarından izlediği organizasyon kusursuz denebilecek şekilde tamamlandı.

Fotoğraftakiler (soldan sağa) WL Convention Yönetim Kurulu Temsilcisi Dede Akkaş, turizm basınının duayen ismi turkiyeturizm.com’un sahibi Özkan Altıntaş, WinterLeague fikir babası ve kurucu başkan Behiç Kaya, habermasasi.com haber müdürü Arto Şahinoğullarından, organizasyonun haber editörü Murat İlter, WinterLeague Basın Danışmanı Erden Aktoğu, WL Operasyon Direktörü Ayhan Gökdemir

Benzersiz etkinliğin yönetim kadrosu WL Convention Yönetim Kurulu Temsilcisi Dede Akkaş, WinterLeague fikir babası ve kurucu başkan Behiç Kaya, WL Operasyon Direktörü Ayhan Gökdemir, WinterLeague Basın Danışmanı Erden Aktoğu, turizm basınının duayen ismi turkiyeturizm.com’un sahibi Özkan Altıntaş, organizasyonun haber editörü Murat İlter ve habermasasi.com haber müdürü Arto Şahinoğullarından etkinliğin bitişinin ardından Nirvana Cosmopolitan Oteli’nde bir araya gelerek, dört günlük görkemli serüvenin münazarasını yaptı.
Organizasyon boyunca tüm etkinliği fotoğraflayan ekip arkadaşımız Fırat Oğuz, bu güzel anı da ölümsüzleştirdiği için bir kez daha kamera arkasında kaldı. Ancak çıkan haberlerin tamamında onun deklanşörünün yakaladığı fotoğraflar, basın bültenlerini süsledi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika