Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

WRC Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül’de Marmaris’te

17 Ağustos 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»WRC Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül’de Marmaris’te
WRC Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül’de Marmaris’te

Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yönetimi altına alınan, FIA WRC (Dünya Ralli Şampiyonası) 2020 Türkiye Rallisi 5.yarış olarak takvimlerde yerini aldı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Son iki yıldır, ülkemizin ev sahipliği yaptığı dünya çapındaki Ralli Organizasyonu olan Türkiye Rallisi, Marmaris’in eşsiz çam ormanları ve muhteşem denizinin güzelliği eşliğinde, Dünyaca ünlü pilotları ve binlerce turisti ağırlayacak olması organizasyona ayrı bir heyecan getirecek..

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ilk 3 yarış sonrasında ara verilen şampiyona, 04-06 Eylül tarihlerindeki Estonya Rallisi ile devam edecek. Ekipler bu yarışın ardından rotalarını Türkiye’ye çevirecekler. 18 Eylül Cuma günü başlayacak olan Türkiye Rallisi, dünyanın en hızlı ralli pilotlarının nefes kesen mücadelelerine sahne olacak.

Marmaris, Ula ve Datça bölgelerindeki özel etaplar 3 gün boyunca devam edecek. WRC 2020 Türkiye Rallisi heyecanı, 155 televizyon kanalından canlı yayınlarla tüm dünyaya ulaştırılacak.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı; “Türkiye Rallisi organizasyonunun, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek olmasından büyük gurur duyuyoruz. Bu vesileyle, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve bu projede emeği geçen tüm Devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bir kez daha ülkemizin gücünü tüm Dünya’ya göstermek ve tanıtımına katkıda bulunmak için hazırız.” dedi.

WRC Promoter CEO’su Jona Siebel de T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOSFED’e teşekkür ederek. “Marmaris, pandemi sonrasında alınan önlemler doğrultusunda, tüm katılımcı ve seyircilerin keyifle ve güvenle seyahat edebilecekleri popüler bir tatil beldesi. WRC 2020 Türkiye Rallisi organizasyonları Covid-19 protokolleri ile birlikte yürütülecek. Güvenli bir ortam oluşturmak için Türkiye’nin sağlık yasalarına uygulama yapılacaktır.“ açıklamasını yaptı. Haber Editörü : Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika