Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

WRC Ypres Rallisi’ni Neuville kendi bahçesinde kazandı

16 Ağustos 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»WRC Ypres Rallisi’ni Neuville kendi bahçesinde kazandı
WRC Ypres Rallisi’ni Neuville kendi bahçesinde kazandı

2021 Dünya Ralli Şampiyonası’nın sekizinci ayağı olan Ypres Rallisi’nde zafer, Hyundai sürücüsü Thierry Neuville’in oldu. Bu organizasyonun başlangıcında büyük favori olan Thierry Neuville, yerini korudu ve başlangıçtan bitişe kadar domine ettikten sonra bu ralliyi mantıklı bir şekilde kazandı. Belçikalı sürücü böylece sezonun ilk zaferine imza attı ve şampiyonluk yarışına devam ediyor.

Arkasındaki Craig Breen, Belçikalıyı asla gerçekten endişelendiremedi, ikincisi her zaman biraz yukarıda görünüyor, bu dövüş zaten mantıklı bir şekilde Hyundai ekibi tarafından kontrol ediliyor. Estonya’da zaten çok başarılı olan İrlandalı sürücü bu hafta sonu yine çok ikna ediciydi ve 2022’de tam zamanlı bir program hayal etmeye devam ediyor.

Bugün mükemmel olan Kalle Rovanperä, Elfyn Evans’ı domine ettikten sonra mantıksal olarak podyumun en alt basamağına ulaştı. Bir giriş deliği kurbanı olan Sébastien Ogier, şansını koruyamadı, ancak yine de Güç Aşamasında 4 ek sayı kaydetti.

Bu etkinliğin ilk lideri olan Ott Tänak, bu Güç Aşamasını kazanarak beş ek puan alarak güçlü bir şekilde tamamladı. 

Toplamda 7. olan Yohan Rossel, Rally2 kategorisini ve aynı zamanda WRC3’ü kazandı ve böylece şampiyonadaki lider konumunu pekiştirdi. JWRC’de Jon Armstrong sezonun ikinci zaferini kolayca kazandı ve son testten önce lider Pajari’nin sekiz puan gerisinde kaldı. Haber ;Cem Bayram SEÇEN

Pilotların yarış sonrası düşünceleri

Cracco
7: 31.5
“Bu çok özel. Babamın burada olmasını gerçekten çok isterdim – geçen yıl vefat etti. Büyük bir ralli hayranıydı ve bunu görmek onun için harika olurdu.”
Y. Rossel
7: 17.0
“ Dürüst olmak gerekirse, az önce dünyayı kazanmış gibi hissediyorum. Takımıma ve yardımcı pilotum Alex’e teşekkür etmek istiyorum, benim ve şampiyonluk için inanılmaz bir hafta sonuydu. Bu iyi bir sonuç.”
PL.Loubet
9: 56.6
“Nereyi deldiğimi bilmiyorum, hiçbir şeye dokunmadım. Hiçbir fikrim yok.” 
G.Greensmith
6: 59.0
“Kesinlikle iyi bir hafta sonu değildi. Bu sefer benim hatam. Ondan sonra ritim bulmak zor oldu, gerçekten olmak istediğim yer orası değildi. Araba tek parça ve bu koşullarda öğrenebildik, ki bu güzel. ” 
O.Tänak 6:48
.
“Son iki yıl benim için çok karmaşıktı. Zor ama böyle. Daha sonra göreceğiz.”
S. Ogier
6: 50.3
“Planladığımız şeyin gerçekten bu olup olmadığını bilmiyorum. Tabii yol şartlarında şanssızdık ve bu kadar zor olmasını beklemiyordum. Kurulum, rallinin başlangıcında en iyisi değildi, ancak buradan birkaç ekstra puanla ayrılıyoruz, ki bu iyi. ”
E. Evans
6: 54.7
“Elbette hayal kırıklığına uğradım. Başından beri büyük bir savaş vardı, ama bugün işe yaramadı. Deniyordum ama bugün imza atamadım. Açıkçası bugün neden büyük bir düşüş olduğunu görmemiz gerekiyor ve bu ideal değil.” 
K. Rovanperä
6: 53.2
” Gerçekten iyi hissediyorum. Etkinliği daha önce yapan iki adam olduğunu ve gerçekten hızlı olduklarını açıkça görebiliyoruz. Ama ilk kez burada bulunan adamların en iyisi olabildiğimiz için gerçekten gurur duyuyorum.”
C. Breen
6: 58.3
“ Tüm malzemeler etrafımızdaydı. Bu arabalardan birini kullanmak sadece bir zevk, hala bunun hakkında konuştuğumu biliyorum. Bu hafta sonu harika bir iş çıkaran herkese teşekkürler. “Her saniye ve her andan keyif aldım.”
T. Neuville
6: 51.9
“ Baştan itibaren biraz baskı hissettim ama ralli boyunca rahat hissettim. Araç mükemmel bir şekilde koştu ve Kenya’ya daha hızlı varabilecek olsa bile Belçika’da bu zaferi kazanmak bir zevkti . Bu iyi hissettiriyor. Burada kazanmaktan daha iyisini hayal edemezdik.”

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika