Dolar : Alış : 32.5096 / Satış : 32.5682
Euro : Alış : 34.6254 / Satış : 34.6878
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Yağışlar ile hava sıcaklığı azalacak

21 Ağustos 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Yağışlar ile hava sıcaklığı azalacak
Yağışlar ile hava sıcaklığı azalacak

1_d

Sıcaklıklar, yağışla birlikte İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’nun batısında 2 ila 5 derece azalacak diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre, kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Balıkesir, Sivas, Bolu, Tokat, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

709659

Sıcaklıklar, yağışla birlikte İç Ege, Göller Yöresi ve  iç Anadolu’nun batısında 2 ila 5 derece azalacak diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın ise Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU MARMARA:Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güneydoğusu (Sakarya, Yalova, Bursa ve Bilecik) ile Balıkesir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgarın; kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri (Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli ile Muğla ve Aydın’ın iç kesimleri) geçecek. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

0f867129630b755fca455d739a4445cd_k

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Göller Yöresi’nin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzeybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

yurtta-hava-durumu-131-5107724_4915_o

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun iç kesimlerinin

yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Tokat, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Bölgelere göre hava durumu

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu. (32)

İZMİR: Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (35)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve batı kesimleri parçalı bulutlu. (32)

SAMSUN: Parçalı, yer yer çok bulutlu. (29)

ERZURUM: Parçalı, yer yer çok bulutlu. (32)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (41) (ANKA)

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika