Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Yağışlı hava pazartesiden itibaren yeniden etkilemeye başlayacak

26 Kasım 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Yağışlı hava pazartesiden itibaren yeniden etkilemeye başlayacak
Yağışlı hava pazartesiden itibaren yeniden etkilemeye başlayacak

Yağışlı hava pazartesiden itibaren yeniden etkilemeye başlayacak. Hava durumu nasıl olacak sorusunu soran vatandaşlar için cevap Meteoroloji’den geldi, haftanın ilk günüyle birlikte yurdun batısından giriş yapacak olan yağışlar hafta ortasına kadar kar ve yağmur olarak devam edecek. İşte Meteoroloji’nin son dakika açıklaması…

Yağışlı hava sistemleri birbiri ardına geliyor. Meteoroloji’nin son dakika verilerine göre yarından itibaren yurda tekrar yağışlı hava geliyor. Bu hafta Türkiye’nin tümü yağış alacak, yurdun kıyı kesimlerinde yağmur olarak görülecek olan yağışlar iç ve yüksek kesimlerde kar olarak görülecek.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren Antalya’nın batı kıyıları ile Edirne’nin güney kesimleri ve zamanla Trakya’nın batısı ile Ege ve Batı Akdeniz kıyılarının yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde gerçekleşecek yağışların; bu sabah ilk saatlerde Antalya’nın Finike, Kumluca ve Kemer ilçelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile iç bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi meydana geleceği tahmin ediliyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika