Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3248 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Yatta Cesedi bulunan Instagram modelinin ölümündeki sır perdesi aralanıyor

05 Eylül 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Yatta Cesedi bulunan Instagram modelinin ölümündeki sır perdesi aralanıyor
Yatta Cesedi bulunan Instagram modelinin ölümündeki sır perdesi aralanıyor

Instagram üzerinden kazanç sağlayan ve aynı zamanda manken olan Sinead McNamara, Yunanistan açıklarındaki milyarderin yatında asılı vaziyette bulundu. Genç mankenin neden ve kim tarafından öldürüldüğü araştırılmaya devam ediliyor. Meksikalı iş adamı Alberto Bailleres’in sahibi olduğu Mayan Queen IV isimli yat üzerinde ölü bulunan McNamara’nın intihar ettiği dile getirildi. Yunanistan’ın Kafelonya Adası açıklarında bulunan ve şaibeli bir şekilde öldüğü ifade edilen Avustralyalı mankenin yaklaşık dört aydır yatın sahibiyle birlikte olduğu aktarıldı.

Yatta Cesedi bulunan Instagram modelinin ölümündeki sır perdesi aralanıyor!

Yunanistan’da bir yatta çalışırken yaşamını yitiren Instagram modeli Sinead McNamara’nın ölümünde detaylar ortaya çıkıyor. 190 milyon dolar değerindeki Mayan Queen IV adlı süperyatta çalışan modelin ilk otopsisi yapıldı.Otopsiye göre, McNamara bir iple asılarak öldü.

Avustralyalı 20 yaşındaki modelin bir cinayete mi kurban gittiği veya intihar mı ettiği henüz net değil. İngiliz basınına konuşan bir adli tıp yetkilisi, kurbanın cesedinin çok kötü durumda olduğunu açıkladı.

Sinead McNamara’nın annesi Kylie ile kız kardeşi Lauren de kara haberi alır almaz Yunanistan’a geldi. Adli tıp yetkilisi, anne ve kız kardeşine morga kaldırılan cesedi görmemelerini tavsiye ettiğini söyledi.

NE OLMUŞTU? Sinead McNamara, gezdiği ülkelerden paylaştığı bikinili fotoğraflarla Instagram’da popüler oldu. Mayıs ayında bu yana Meksikalı gümüş kralı Alberto Bailleres’in yatında çalışmaya başladı. 87 yaşındaki milyarder, yaz boyunca lüks yatla Ege kıyılarını dolaştı.9,6 milyar dolarlık servete sahip olan Bailleres’in son durağı, Yunanistan’ın batısındaki Kefalonya Adası’ydı. Genç modelin çalıştığı altı katlı yat, Argostoli Marinası’na demirledi.Lüks yatta, Cuma gününün ilk saatlerinde kimsenin beklemediği bir şey oldu. Yatın arkasında Sinead McNamara asılmış halde bulundu. Yunanistan’da yaşayan kardeşini ziyaret etmek istediği için bu tarafa geldiği belirtilen fenomenin, yatın arka kısmında ölü olarak bulunduğu ve konu hakkında araştırma başlatıldığı dile getirildi. Yunan polisi tarafından bulunan McNamara’nın 700 milyon TL değerinde olan teknede çalıştığı kaydedildi. Yatın sahibi Alberto Bailleres’in yatı terkettiği, mürettabatı ise genç mankene bıraktığı ortaya çıktı. Şu anda nerede olduğu belli olmayan iş adamının araştrılması devam ediyorken genç mankenin ne sebeple kendini astığı bilinmiyor. Ayrıca 20 yaşındaki fenomenin ölüm haberi de sosyal medyada büyük yankı uyandırmayı başardı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika