Dolar : Alış : 32.4742 / Satış : 32.5327
Euro : Alış : 34.7084 / Satış : 34.7710
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3256 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Yeşilin Huzurunda Zihninizi Rahatlatın

04 Mayıs 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Yeşilin Huzurunda Zihninizi Rahatlatın
Yeşilin Huzurunda Zihninizi Rahatlatın

15 yıllık bilgi birikimi, güçlü ve tecrübeli kadrosu ve kusursuz hizmeti hedefleyen Yeni Nesil Reklam, Medya ve Emlak Şirketi Biesaa Group, hobi bahçeleriyle müşterilerinin memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.

Özellikle metropol şehirlerde yeşilden uzak yaşayan kişiler için hobi bahçelerinin bir kaçış yolu olduğunu belirten Biesaa Group Yönetim Kurulu Başkanı Sercan YAZĞAN “Şehir yaşamının koşturmacası içinde biraz olsun nefes almak ve yeşilin huzurunu hissetmek isteyenler için harika bir fırsat” dedi.

“DEPRESYON OLASILIĞINI AZALTIYOR” Yapılan araştırmalar sonrasında hobi bahçeciliği ile uğraşmanın bireylerde depresyonu azalttığına değinen YAZĞAN, şöyle konuştu: “Doğayla temas kurmanın en güzel yollarından biri olan hobi bahçesi, şehrin kalabalık yaşamından uzaklaşmak isteyenler için kaçınılmaz bir tercih olmakta. Araştırmalar sonucunda da kanıtlandı; hobi bahçeciliği ile uğraşmak depresyon olasılığını azaltıyor. Bu bahçeler özellikle geniş alanlarda yaşayan insanlar için bir nefes alma ve doğayla bağlantı kurma fırsatı sağlıyor.

Genellikle, çiçek, sebze veya meyve yetiştirme, bahçe dekorasyonu, doğal yaşamı koruma, kuş gözlemi, bahçe tasarımı gibi alanlarda ilgi duyan müşterilerimiz oldukça memnun kalıyor.”

“DOĞANIN SESSİZLİĞİNDE ORGANİK BESLENİN” Hobi bahçelerinin doğa sever bireyler için büyük bir nimet olduğunu vurgulayan YAZĞAN, bazı ülkelerdeki insanların hobi bahçelerinde buluşarak birlikte piknik yapıp ya da bahçe işleriyle ilgilendiklerini söyledi. İnsanların sosyalleşebilmesi için söz konusu bahçelerin mükemmel bir fırsat olduğunu ifade eden YAZĞAN sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehir hayatında yaşanan hava kirliliği ve yoğun trafik gibi şehir gidişlerinin olumsuz etkilerinden uzaklaşarak, doğayla iç içe olabilirsiniz. Bahçenizde bitkiler, meyveler ve çiçekler yetiştirerek kendinize ait organik bir beslenme kaynağı da oluşturabilirsiniz. Hobi bahçeleri stres atmak ve zihniniz boşaltmak için de harika bir yol. Bahçenizde zihninizi rahatlatabilir ve doğanın sessizliği için de huzur bulabilirsiniz.” YAZĞAN, son olarak Biesaa Group olarak hayata geçirdikleri yeni nesil mobil ofis projelerinden bahsetti. Mobil ofis uygulaması sayesinde Türkiye’nin çeşitli illerinden hobi bahçesi satın almak isteyen doğa sever müşterilerine hizmet verebileceklerini de sözlerine ekledi. Hobi bahçelerinin hem beden hem de zihin için harika bir uğraş olduğunu da söyleyen YAZĞAN, Bursa Kestel ilçesi Kayacık, Ümitalan, Dudaklı, Gölbaşı Bağlar, Yağmurlu olmak üzere hobi bahçelerinin satışa hazır halde bulunduğunu da söyledi. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika