Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3251 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Zafer Plaza 20.Yıl Kutlamalarını Muhteşem Konserler ile Tamamladı

30 Ekim 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Fuar ve Etkinlikler»Zafer Plaza 20.Yıl Kutlamalarını Muhteşem Konserler ile Tamamladı
Zafer Plaza 20.Yıl Kutlamalarını Muhteşem  Konserler ile Tamamladı

Ekim 1999 yılında ziyaretçilerine ilk kez kapılarını açan Zafer Plaza, 20.yılını hazırladığı harika konserler ve etkinliklerle ziyaretçileriyle birlikte kutladı. Ekim ayı boyunca gezici kortej grupları, ünlü isimlerin gerçekleştirdiği konserler, gezici müzik grupları, çocuklar için düzenlenen atölye etkinlikleri, gezici kortejler, bando ekipleri, sahne alan müzik grupları ile tüm ay boyunca Zafer Plaza’da eğlence doruklarda yaşandı.

Şehrin Kalbinde Muhteşem Buray Konseri Kutlamalarda sahne alan Buray, Bursalılara muhteşem bir gece yaşattı. Eğlencenin doruklara ulaştığı gecede binlerce dinleyici Zafer Meydanında, Zafer Plaza’nın 20. Yılını kutladı. Buray, Zafer Plaza’ya özel söylediği doğum günü şarkısı ise büyük ilgi topladı.

20. Yıla Derya Uluğ İmzası Derya Uluğ, sevilen şarkıları ve sahne performansıyla sevenlerine çok özel bir akşam yaşattı. Farklı sanatçıların şarkılarını kendi yorumuyla seslendirip büyük beğeni toplayan Derya Uluğ’un şarkılarına, binlerce davetli eşlik etti. 2 saat boyunca sahnede yer alan Derya Uluğ enerjisi ile Bursalılara hiç bitmemesini istediği bir akşam yaşattı.

Gezici Kortejler, Müzik ve Eğlence Şehrin Kalbinde 20.yıl coşkusu Şehrin Kalbinde, Zafer Plaza’nın her yerinde hissedildi. Sirk Sanatları Kortejinin müzik, eğlence ve neşe saçtığı gezici performansları, Gezici Bando ekibi ve tüm ay devam eden müzik ziyafeti tüm şehri sardı.

Türkçe popun en popüler şarkılarını kendi tarzları ile yeniden seslendiren ‘SiriuS’ grubu, Denden Band ve Sonuç grupları ise büyük isimlerin yer aldığı konserleri aratmadı.   

Eğlenen tabi ki çocuklarda oldu. Sirk Atölye etkinliği ile eğlencenin tüm gün devam ettiği, çocukların hayretle izleyip öğrendiği ve sürprizlerle dolu etkinliklerle tüm minik misafirler bu heyecana ortak oldu.

20.yıl kutlamaları eğlence ve neşenin saçıldığı harika etkinliklerle Bursa’nın kalbinde, Zafer Plaza’nın her yerinde hissedildi. Hab; Cem Bayram SEÇEN



Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika