Dolar : Alış : 32.2448 / Satış : 32.3029
Euro : Alış : 35.1355 / Satış : 35.1988
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3242 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Zhou, İngiltere GP’de korkutucu tur kazasına karıştı

05 Temmuz 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Zhou, İngiltere GP’de korkutucu tur kazasına karıştı
Zhou, İngiltere GP’de korkutucu tur kazasına karıştı

Zhou Guanyu, güvenlik ekiplerinin Formula 1’deki tek Çinli sürücüye müdahale etmesiyle Britanya Grand Prix’sini hemen durduran korkutucu bir ilk tur kazasının ardından Pazar günü “tamamen temiz” olduğunu söyledi. Zhou’nun arabası çakıl üzerinde baş aşağı kaydı ve Alfa Romeo’su ilk virajda çit ve lastik bariyeri arasına sıkışmış gibiydi. Yarış kırmızı bayrakla işaretlendi ve kazaya karışan sürücülerden biri olan George Russell, Zhou’yu kontrol etmek için arabasından lastik bariyerine koştu.

Zhou, gözlem için pistin tıp merkezine götürüldü ve arabalardaki baş koruyucu “halo” cihazını onu koruduğu için kredilendirdi.”İyiyim, her şey temiz. Halo bugün beni kurtardı. Nazik mesajlarınız için herkese teşekkürler!”

Williams’tan Alex Albon da tıp merkezine götürüldü ve ardından ekibi, tedbir amaçlı bir kontrol için helikopterle Coventry Hastanesi’ne nakledildiğini söyledi. Sürücüler Zhou’nun karıştığı kazadan kaçınmaya çalışırken Sebastian Vettel’in arkadan çarpması üzerine Albon pit duvarına çarpmıştı. Williams, Pazar akşamı Albon’un “her şeyin temizlendiğini” ve hastaneden taburcu edildiğini söyledi.

Russell başlangıçta arkadan vurulmuş gibi görünüyordu ve arabası bir çakıl tuzağının üzerinden ve bir lastik duvarın üzerinden istinat çitine uçarak giden Zhou’ya çarptı. Araba halenin üzerinde kayıyordu, sonra havaya uçtu. Lastik duvar ve çit arasına sıkıştı ve Zhou’yu kurtarma çabalarını geciktirdi. Haber ;Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika