Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

4 İlin Orman Köylüsü Güneşten Elektrik Üretimi Yapacak

23 Ağustos 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»4 İlin Orman Köylüsü Güneşten Elektrik Üretimi Yapacak
4 İlin Orman Köylüsü Güneşten Elektrik Üretimi Yapacak

Orman köylülerince elektrik ihtiyaçlarını güneş enerjisinden elde etmeleri ve gerekli yatırımı da elektrik parası öder gibi yapmalarını hedefleyen ORKÖY-PV Projesi ile Afyon, Konya, Çorum ve Elazığ’da pilot tesis kurulumu yapılacak.

 

 

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı UNDP tarafından yürütülen Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER’in de proje ortağı olduğu “Orman Köylerinde Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi İçin Sürdürülebilir Enerji Finans Mekanizması Projesi” çerçevesinde 4 pilot tesis Afyon, Konya, Çorum ve Elazığ’da yapılacak.

İhale belgeleri ile UNDP Türkiye Ülke Ofisi, yetkilileri “Türkiye’de Orman Köylerinde Solar Fotovoltaik Sistemler İçin Sürdürülebilir Enerji Finansman Mekanizması” projesi çerçevesinde “4×100 kWp Şebekeye Bağlı Sahaya Monte Edilmiş PV Tesisi” temini, montajı ve devreye alınması için düzenlenecek ihale için çağrı yapmaktadır. İhalelere son başvuru 27 Ağustos 2018’dir.

Katılıma yönelik bilgilndirme için info@gunder.org.tr adresi ile iletişime geçilip dört şehir için ayrı yapılacak ihalelerle ilgili tr.procurement@undp.org adresinden UNDP-TUR-ITB(ORKÖY)-2018/05 konu başlığıyla ayrıntılı bilgilendirme paylaşılacaktır.

KAYNAK   :  https://www.enerjigazetesi.ist/4-ilin-orman-koylusu-gunesten-elektrik-uretimi-yapacak/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+enerjigazetesi+%28Enerji+Gazetesi+-+G%C3%BCncel+Haber+B%C3%BClteni%29

BÜLENT ÖZGEN-HABER MERKEZİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika