Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Kraliyetler Tahtı Masa Tenisi ile onurlandı

23 Mayıs 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Kraliyetler Tahtı Masa Tenisi ile onurlandı
Kraliyetler Tahtı Masa Tenisi ile onurlandı

UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesine alınan ve “Dünyanın 8. harikası” olarak gösterilen “Kraliyetler Tahtı” Nemrut Dağı, bir Masa Tenisi etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Milli Mücadelenin 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Malatya Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne bağlı Beydağı Gençlik Merkezi ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen etkinlikte Malatya KYK Bayan Masa Tenisi takımı ve Yıldız Erkek takımı sporcuları, Kral Antiochus Anıtı ve mitolojik Pers ve Yunan heykel başları önünde, Masa Tenisi oynadılar. Vatandaşların ve turistlerin de büyük ilgi gösterdiği Masa Tenisi etkinliği aynı zamanda iki rekoru da beraberinde getirdi.

Masa Tenisi gösterisi 2 bin 150 metre yüksekliği ile ´´En yüksekte oynan Masa Tenisi Etkinliği´´ olarak bir rekora imza attı. MÖ 3 bin yılında hüküm süren Kommagene Kralı 1. Antiochus´un Anıt heykelinin önünde yapılan etkinlik aynı zamanda ´´En eski tarihi alanda yapılan Masa Tenisi organizasyonu´´ olarak da tarihe geçti. 
Türkiye´de böylesine özgün ve eşsiz bir etkinliği düzenlemekten mutlu ve gururlu olduklarını söyleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Orhan Altay´´Masa Tenisi´ni çok seviyoruz. Bu branşın tanıtımına katkı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Nemrut Dağı Kraliyetler Tahtı Masa Tenisi Etkinliği´´ gururla gelecekteki fikirlerimizin başlangıcını oluşturacaktır´´ diye konuştu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika