Dolar : Alış : 32.3389 / Satış : 32.3971
Euro : Alış : 34.6487 / Satış : 34.7111
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

MHP den zehir zemberek sözlerle şok istifa

15 Ocak 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»MHP den zehir zemberek sözlerle şok istifa
MHP den zehir zemberek sözlerle şok istifa

Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak’ın oğlu, eski MHP milletvekili Süleyman Servet Sazak MHP’den istifa etti. MHP Eskişehir eski milletvekili Süleyman Servet Sazak, Türkiye’nin mevcut durumu ve gidişatıyla ilgili çarpıcı bir eleştiride bulunarak MHP üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.Eski MHP Eskişehir Milletvekili Süleyman Sazak, MHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Sazak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda MHP’ye eleştirilerde bulundu. Sazak’ın yaptığı istifa açıklamasında, ekonomi vurgusu dikkat çekti.

Son zamanlarda Cumhur İttifakı bileşenleri içerisinde iktidara yönelik eleştirilerle birlikte istifalar da peş peşe gelmeye başlamıştı. Sazak açıklamasında, “Türk milliyetçisinin, yegane hassasiyeti bölücü terör mü? Dilimiz, töremiz, ahlakımız, estetiğimiz, ekonomimiz yok ediliyor, ne GAM. MHP üyeliğinden istifa ettim, saygılar” ifadelerini kullandı.

Sazak, 2002 yılından bu yana MHP lideri Devlet Bahçeli ile herhangi bir fikrinin uyuşmadığını belirtti. Kendisini istifaya götüren süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sazak, “Siyasal İslamcı bir parti ile Türk milliyetçiliği hareketinin bir araya gelmesi zaten mümkün olmayan bir iştir” ifadelerini kullandı. Haber ..Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika