Dolar : Alış : 32.1573 / Satış : 32.2152
Euro : Alış : 34.9622 / Satış : 35.0252
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3261 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus 500 bin dolar bağışladı

01 Eylül 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus 500 bin dolar bağışladı
ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus 500 bin dolar bağışladı

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus Houston’da yaşanan ve büyük yıkıma neden olan Harvey kasırgası mağdurlarına 500 bin dolar bağışladı. ABD’li ünlü şarkıcı Miley Cyrus, bir programda yaptığı açıklamada Harvey kasırgası mağdurlarına 500 bin dolar bağışladığını duyurdu. ABD’de meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan Harvey kasırgasından sonra bölgede yaralar sarılmaya çalışılıyor.

32.000 insanın evlerinden kaçtığı ve ilk en az 38 insanın hayatını kaybettiği belirtildi. Yetkililer yapılacak inceleme sonunda ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini duyururken sadece Houston’daki selde en az 17 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Yaralar sarılmaya çalışılırken, ABD’nin dünyaca ünlü genç şarkıcısı Miley Cyrus’un büyük miktarda bağış yaptığı ortaya çıktı. 

Huffingtonpost’ta yer alan haberde, The Ellen DeGeneres Show’un sunucusu, Cyrus’un kasırga mağdurlarına 500 bin dolar bağışladığını söyledi. Cyrus da, konuk olduğu ‘The Ellen DeGeneres Show’da yaptığı bağışla ilgili bilgi verdi. Gözyaşlarına hakim olamayan genç yıldız, son derece duygusal anlar yaşadığını söyledi.

Cyrus, “Bu konuda konuşmakta zorluk çekiyorum. Benim için cidden çok zor. Beni gerçekten çok üzüyor. Onlara yardım etmek beni gerçekten çok mutlu etti. Umarım insanlar anlayış gösterir ve kendilerini mağdur olanların yerine koyabilirler.” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika