Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Armaspor Lig’e hızlı başladı

18 Ekim 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Armaspor Lig’e hızlı başladı
Armaspor Lig’e hızlı başladı

Masa Tenisi Bayanlar Türkiye 1.Ligi’nde mücadele eden Kağıthane temsilcisi İstanbul Armaspor, Adana’da yapılan 2017-2018 Türkiye Ligleri Açılış Etabında oynadığı 5 maçı da kazanarak ilk etabı birinci sırada tamamladı.
Geçtiğimiz sezon Bayanlar Türkiye 2.Liginde Şampiyon olarak 1.Lig’e yükselen Armaspor,  Adana Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı Salonunda düzenlenen maçlarla yeni sezona ‘Merhaba’ dedi.

Teknik Sorumlu Murat İlter ve Genel Kaptan Hakan Ertürk idaresinde oyuncular Mesude Işık, Leyla Arıtürk ve Mizgün Aygün’den oluşan Armaspor, 1.Lig’deki ilk maçında Hakkari Amatör Spor Kulübünü 3-1 mağlup ederek, lige galibiyetle başladı. Leyla Arıtürk’ün iki çektiği maçta, takımın diğer sayısı çiftler maçında Mesude Işık/Mizgin Aygün ikilisinden geldi.
Armaspor, ikinci maçında 1955 Batmanspor ile karşılaştı. Kadrosunda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu Şükran Cangir ve Sena Kaplan’ı barındıran Güneydoğu Anadolu ekibi karşısında 3-1 galip gelen Armaspor’un sayılarını Leyla Arıtürk (2) ve çiftler maçında Mesude Işık/Mizgin Aygün ikilisini kazandırdı.
İstanbul ekibi üçüncü maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısına çıktı. Leyla Arıtürk, Mizgin Aygün ve çiftler maçında Mesude Işık/Mizgin Aygün ikilisinin kazandırdığı setlerle Armaspor maçtan 3-0 galip ayrıldı.
Armaspor dördüncü maçında Zonguldak ekibi Özel İdare Yolspor ile karşılaştı. Maçı 3-1 kazanan Armaspor’un sayıları Mizgin Aygün, Mesude Işık ve çiftler maçında Mesude Işık/Mizgin Aygün ikilisinden geldi.
İstanbul ekibi son maçında şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Malatya Büyükşehir Belediyesi ile mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta 2-1 geriye düşen Armaspor, önce beraberliği sağladı, ardından da maçı 3-2 kazanmayı başardı. Bu önemli maçta Armaspor’a galibiyeti getiren sayıları Leyla Arıtürk (2) ve Mesude Işık kazandırdı.

Hedeflerinin öncelikle göz hoş gelen bir Masa Tenisi izletmek olduğunu söyleyen Armaspor Masa Tenisi Teknik Sorumlusu Murat İlter ”Türkiye Ligleri Açılış Etabında tüm lig takımlarıyla bir arada Masa Tenisi Festivalini geride bıraktık. İyi bir oyun sergilemeye çalıştık. İlk beş maç sonunda ligin çok zorlu geçeceğini gördük. Bu sezon uygulamaya konan 5 maçlık Olimpik Sistem ve çift maçı mecburiyeti bir çok sürpriz sonucu beraberinde getirebilir. 6 etaplık maç maratonu ile lig oldukça uzun. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak Süper Lige yükselmeyi hedefliyoruz” dedi.

Öncelikli amaçlarının Masa Tenisi’ni Kağıthane’de sevdirmek olduğunu belirten Armaspor Masa Tenisi şubesi Genel Kaptanı Hakan Ertürk ”Alt yapı çalışmalarına başladık. Masa Tenisi kısa sürede futbol dışında Kağıthane’nin en başarılı branşlarından birisi oldu. Bize inanıp destekleyen Kağıthane Belediyesi’ne, sporun ve sporcunun dostu Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a ve Spor İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika