Dolar : Alış : 32.3091 / Satış : 32.3673
Euro : Alış : 34.6230 / Satış : 34.6854
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Black Bruin içecek serisiyle sporculara destek oluyor

23 Haziran 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Black Bruin içecek serisiyle sporculara destek oluyor
Black Bruin içecek serisiyle sporculara destek oluyor

Oğuz Gıda, içeceklerinde yenilik yapmaya devam ederek, Black Bruin enerji içecek markasını geliştirmenin yanı sıra farklı içecek seçenekleri sunma konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Sakarya merkezli meşrubat firması düzenlediği etkinlikte, kadrosuna yeni spor içecek markası Black Bruin Sport’u dahil ettiğini duyurdu.
Tüketicilere daha fazla seçenek sunma amacıyla portföyünü çeşitlendirmeye çalışırken, bu lansman, içecek üreticisinin spor hidrasyon pazarına girişini işaret ediyor.
Enerji içeceği markası, yenilikçi bir yaklaşımla ilk kez yeni spor içeceği ürün hattını piyasaya süreceğini ve aynı zamanda bu ürünlerin ambalajlarını da yeniden tasarladığını açıkladı.
Black Bruin Sport, Oğuz Gıda’nın stratejik yönetimi altında 2023’te yeni bir formülasyon, görsel kimlik, sporcu destekleri ve daha fazlasıyla pazara sunulacak.
Bu yeni ürün gurubunun lansmanında yapılan açıklamada, bu yaz spor yıldızları tarafından desteklenen yeni bir pazarlama kampanyası başlatılıyor ifadesine yer verildi. Spor içecek markası, farklı disiplinlerden gelen bir dizi spor yıldızını ilk marka elçileri olarak ilan etti. Bu kampanya ile her branştan sporculara destek verileceği açıklandı.
Bilgilendirmenin ardından eğlence ve aktivitelerin gün boyu sürdüğü etkinlikte, otomobil, motosiklet, deniz araçları, yeni nesil elektrikli araçlar ve farklı alanlardan katılan sporcular deneyimlerini paylaştı.
Drift pilotu Kenan Bahçeçi, Enduro sporcuları Derya Özen, Kayra Yurtsever, Enduro ve Motokros sporcusu Taha Can, Dünya Yelken Sporu Şampiyonu ve Guinness rekorlar kitabına giren Ömer Işık, Odtü Motorspor Takımı, Yıldız Teknik Ünversitesi YTU Racing Team Pilotu Berke Can Ürengül ile otomobil sürüşü, Chronos Racing Team, Karting mini kategori sporcuları Ömer Kayra Küçük, Yunus Deha Ersin, Junior Kategori Demir Gökdemir, Black Bruin Sporcusu Senior Kategori Sena Büşra Savaşer, Castrol Ford Team Türkiye takımından Pilot Levent Şapçılar ve Co pilot Deniz Gümüş gösterileriyle gün sona erdi.

Oğuz Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz, Supermoto 65cc Türkiye Şampiyonu 10 yaşındaki Berkay Sarıay’a Black Bruin Ailesi olarak ”Türk spor ve sporcusuna katkıda bulunabilmek adına çıktığımız bu yolda yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz” yazılı bir plaket takdim etti.

Black Bruin sporcusu karting senior kategori yarışçısı Sena Büşra Savaşer, Motorsporları yazarımız Murat İlter’in sorularını yanıtladı. 25 Temmuz’da Fransa’da Le Mans kart yarışlarına katılacağını söyleyen 17 yaşındaki Sena, ”Fransa’da yaklaşık olarak 300 pilotla mücadele edeceğim. Çok rekabetli bir yarışa katılacağım. Çok heyecanlıyım. Bu yarışa en iyi şekilde hazırlanıyorum” diye konuştu.

2022 yılında OPET’in hayata geçirdiği “Opet’se Fark Eder” reklam filminde Cem Yılmaz’a eşlik eden ünlü kadın rallici Burcu Burkut Erenkul, Black Bruin’in etkinliğine gelerek destek verdi. 1997 yılında Tuzla Karting Pistinde kendisiyle yarış hayatındaki ilk röportajı yapan yazarımız Murat İlter ile kısa bir söyleşi yapan Erenkul, ses getirecek yeni projelere imza atmaya hazırlandığını söyledi.

Minik kartingçiler, Black Bruin etkinliğinde davetlilere gösteri sürüşü yaptılar. , Karting mini kategori sporcuları Ömer Kayra Küçük ve Yunus Deha Ersin ile Junior Kategori yarışçısı Demir Gökdemir, gösteriyi izleyenlerden bol, bol alkış aldı.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika