Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etti

23 Ekim 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Belediye Başkanı İstifa Etti
Bursa Belediye Başkanı İstifa Etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin görevinden istifa etmesi sosyal medyayı salladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin görevinden istifa ettiğini AK Parti Genel Merkezi’ne bildirdiğini kamuoyuna duyurmasından sonra bu haber sosyal medyanın gündemine adeta bomba gibi düştü. Görevinden istifa eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe açıklama sonrasında makam aracını bıraktı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Altepe, “Ömrünü bu davaya adamış biri olarak kavgadan yana hiç olmadım.

Liderimizle ters düşmeyeceğiz, bize yakışanı yapacağız. Bu şartlarda ülkeme hizmet imkanım kalmadığı ortadadır. Hiçbir konuda verilmeyecek hesabımız yok, alnımız ak başımız da dik” dedi. Altepe, istifa açıklamasından sonra makam aracını bıraktı. hiçbir zaman kavgadan yana olmadım” diyerek Büyükşehir belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başkan Altepe, “Allah’a şükür yolsuzluk, tembellik ve istismarla suçlanmadık. Verilemeyecek hesabımız yok. Alnımız ak, başımız dik” dedi. Başkan Altepe, 39 yıllık siyaset ve 24 yıllık belediye görevlerinde hizmeti adeta ibadet olarak gördüğünü belirterek, “Hiçbir zaman kavgadan yana olmadım. Çatışmayacağız, hasar veremeyeceğiz, bize yakışanı yapacağız. Kulis ortamına yanaşmayacağız. Bu şartlar altında hizmet etme imkanı kalmadığından bugün itibariyle Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ediyorum” diye konuştu.

İşte Recep’in  öz geçmişi:

Bu görevler sırasında yurt içi ve yurt dışı gezilere, çalışmalara katıldı. Ayrıca Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclisleri’nin; Bütçe ve Mali İşler, İmar ve Ulaşım Komisyonları’nda görev yaptı. Recep Altepe, 2004 Türkiye yerel seçimleri’nde Osmangazi Belediye Başkanlığına, 2009 ve 2014 Türkiye yerel seçimleri’nde ise AKP’den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi. Türkiye Sağlıklı Kentler Birligi ve Marmara Belediyeler Birliği’nin de başkanı olan Altepe, evli ve üç çocuk babasıdır. Altepe aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asker arkadaşı.

Recep Altepe için sosyal medyada yapılan yorumlar

Kendi kendine attığı twetler

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika