Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Kadınlar Matinesine Büyük İlgi !

09 Aralık 2023 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Kadınlar Matinesine Büyük İlgi !
Bursa Kadınlar Matinesine Büyük İlgi !

Bursa’da Furkan Aydın tarafından organize edilen ve Bursa Kanser Derneği yararına düzenlenen kadınlar matinesi büyük ilgi gördü. 13 sanatçının katıldığı ve pek çok ünlü ismin yer aldığı organizasyon 5 Aralık Salı günü Nilüfer Gold Davet Salonu’nda gerçekleştirildi. bakhabere.com olarak etkinliği yerinde takip ettik.

Bursa’da Furkan Aydın organizasyonuyla düzenlenen kadınlar matinesi, hem eğlence hem de yardımlaşma amacıyla gerçekleştirildi. Bursa Kanser Derneği yararına yapılan etkinliğe, 13 sanatçı gönüllü olarak katıldı. Etkinliğe katılan kadınlar, hem sanatçıların şarkılarına eşlik etti hem de kanser hastalarına destek oldu.

Bursa Kanser Derneği’ne büyük katkı, Kadınlar matinesinin gelirinin bir kısmı Bursa Kanser Derneği’ne bağışlandı. Bursa Kanser Derneği (BUKANDER) Başkanı Aysun Arslan , etkinliğe katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Aysun Arslan , “Bursa Kanser Derneği olarak, kanser hastalarına ve yakınlarına psikolojik, sosyal ve ekonomik destek sağlamaya çalışıyoruz. Bu tür etkinlikler, hem farkındalık yaratıyor hem de kaynak yaratıyor. Organizasyonu düzenleyen Furkan Aydın’a, sahne alan sanatçılara ve etkinliğe katılan kadınlara çok teşekkür ediyoruz.” dedi….                                                                                                                                    Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika