Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa’dan İspanya’ya Erasmus Faaliyeti

15 Şubat 2024 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa’dan İspanya’ya Erasmus Faaliyeti
Bursa’dan İspanya’ya Erasmus Faaliyeti

İspanya’da ‘İşbaşı gözlem’ programını tamamlayan Yıldırım İlçemizde bulunan ŞEHİT PİYADE ER RAHİM KESKİN ORTAOKULU , İspanya’daki okulların genel işleyişi ve yapısı hakkında bilgi aldı.Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen 2020-1-TR01-KA120-SCH-097990 referans numaralı KA120 Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu kapsamında 15 Ocak-19 Ocak 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Sevilla şehrinde bulunan Colegio Balcón de Sevilla ortaokulunda İşbaşı Gözlem Faaliyeti gerçekleştirildi.

Şehit Piyade er rahim keskin Ortaokulu,BURSA İL MEM Akredite üyesi olarak 4 öğretmenle İspanya/Sevilla şehrine ‘İşbaşı Gözlem’ ziyareti gerçekleştirdi. . İşbaşı gözlem faaliyetine okulumuz İngilizce Öğretmenleri Adile KAPLAN ve Hilal ÇELİK, Fen bilimleri Öğretmeni Mine KARALAR, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hakan DÜZTEPE katıldı.

Okuldaki eğitim öğretim faaliyetinin genel işleyişi, İspanya ve Türkiye Eğitim Sistemi’nin karşılaştırılması, iyi örneklerin tespiti, öğretmen ve öğrencilerin 21 yy becerileri, okulda liderlik konuları ziyaretin ana temasını oluşturdu. Öğretmen, öğrenci ve okul müdürüne okulun, ilimizin ve Türk eğitim sisteminin tanıtımı yapıldı. Sınıflar ziyaret edilerek derslerin işlenişini gözlemledi. Okul yönetiminin genel işleyişi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Katılımcılar faaliyet süresince ev sahibi okulda kendi branşları ile ilgili uygulamaları yerinde inceleme fırsatı buldular. Ayrıca diğer derslerde kullanılan teknolojik araçları, uygulanan yenilikçi yöntem ve teknikleri gözlemleme fırsatı elde ettiler ….. Haber ; Cem Bayram SEÇEN 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika