Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Can Dostlarınızın İkinci Evi Pet Park Veteriner Kliniği

15 Haziran 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Can Dostlarınızın İkinci Evi Pet Park Veteriner Kliniği
Can Dostlarınızın İkinci Evi Pet Park Veteriner Kliniği

2018 yılından bu yana Beşevler Konak Mahallesinde hizmet veren Petpark kliniği hakkında bilgi veren Veteriner hekim Naz Alıcı ve değerli hekimleri çalışan kadrosuyla evcil hayvanlarınızla ilgili aklınıza gelen her tür soruya cevap veren potansiyelde, donanımlı, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bünyesinde bulunduran ve en önemlisi aynı özenle sokak hayvanlarının da yanında olan bir kuruluştur.

Bu donanımın yanı sıra ” hayvanlar için daha fazla insanlık” faaliyetinin Türkiye temsilciliğini yaparak vicdani yönden de ne kadar büyük bir sorumluluk aldıklarını ve bu doğrultuda ne kadar büyük bir özveri ile hareket ettiklerini göstermişlerdir.Kurumun birincil önceliği can dostlarımız için “Koruyucu Hekimlik” hizmeti vermektir.

Dostlarımızın, iç parazit aşı uygulamaları, kuduz aşısı, lösemi aşısı, mantar aşısı, karma aşılar vb. takibi, tam doz ve zamanında yapılmasının sağlanması, can dostlarımızın sizin ve ailenizin sağlığı için en önemli konuların başında gelir. Bunların taki klinikte bulunan değerli hekimlerimiz tarafından yapılır, sizlere gerekli bilgilendirme yapılır ve hizmet sunulur.

Ayrıca her tür acil ve cerrahi müdahaleler (enfekte olmuş bir yara, travmaya bağlı kırık ve çıkıklar, zor doğum, ishal, kusma, yüksek ateş, iç ya da dış kanama, alerji, solunum güçlüğü vb.) için klinik hizmet vermektedir.Bunların yanında diyet ve beslenme danışmanlığı, dermatolojik tedavi tahlil ve tetkikler, ağız bakımı ve tedavisi, laboratuvar testleri,görüntülü tanı yöntemi-röntgen, tümörel operasyonlar, osteosentez ameliyetları, check up, mikroçip, kuduz antikor testi, mobil servis ve acil ambulans, kozmetik uygulamalar, köpek eğitimi ve danışmanlığı başlıca hizmetlerdir.

Can dostlarınızın sağlıklı, kaliteli, mutlu bir hayat sürmesi için ihtiyacınız olan herşey sağduyu ve özveri ile çalışan değerli hekimler aracılığı ile hizmetinize sunulmaktadır.Pet Park Veteriner Kliniği ile canlarımız mutlu o halde biz de mutluyuz.  Hab; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika