Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündeme İlişkin Mesajlar

09 Kasım 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündeme İlişkin Mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündeme İlişkin Mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti milletvekilleriyle sabah toplantıda bir araya geldi. Erdoğan toplantıda gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni sistemin iyi anlatılması gerektiğine vurgu yaptı. Gerekli yerlere gerekli talimatları verdiğini söyledi. Yeni sistemle bağlantılı olarak “dershanelerin ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına izin veremeyiz” dedi.  Erdoğan kendi evlerine özel ders alan çocuklar içinse yapacağımız bir şey yok ifadelerini kullandı.

İstanbul Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yeni binasına ilişkin lansmanın ardından Erdoğan, Ankara’daki Atatürk Kültür Merkezi, eski hipodrom olarak bilinen İskitler’den başlayıp Ulus’a kadar uzanan ve resmi bayramların bazılarında geçit törenlerinin yapıldığı alana ilişkin de benzer bir projenin hayata geçirileceğine dönük sinyaller verdi. Erdoğan bununla ilgili 4 projenin olduğunu ve bir tanesinin hayata geçirileceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek’in istifasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Tuna’yla da ilk görüşmesini dün gerçekleştirdi.  Erdoğan, Tuna ile Ankara’da devam eden büyük projelere ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Erdoğan toplantıda, istifa eden belediye başkanlarını dışlayıcı hareketlerden kaçınmaları konusunda da milletvekillerine uyarılarda bulundu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika