Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Daha güvenli ve sağlıklı yeni ultrasonik diş fırçası

15 Ağustos 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Fırsatlar»Daha güvenli ve sağlıklı yeni ultrasonik diş fırçası
Daha güvenli ve sağlıklı yeni ultrasonik diş fırçası

Avrupa’nın diş hijyeni başkenti, dişlerinizi bir dakikadan kısa sürede masaj yapmanızı, temizlemenizi ve beyazlatmanızı sağlayan devrim niteliğinde yeni bir cihaz geliştirdi. Birçoğu bu cihaz için eski elektrikli diş fırçalarını atıyor ve ağız hijyeni dünyasını kasıp kavurmaya gerçekten hazır görünüyor. Hassas diş etleriniz mi var? Diş ipinden kesinlikle nefret mi ediyorsunuz? Sabahları çok tembel misiniz ve 5 dakika daha uyumayı mı tercih ediyorsunuz? Dişçilerden korkar mısınız? O zaman kesinlikle bu yeni cihaza bir göz atmak istersiniz. Elektrikli diş fırçasının icadından bu yana dişlerinizi fırçalamak gerçekten değişmedi, ancak insanlar hala diş çürümesine, sarı dişlere sahip oluyor ve dişçiye gitmek için servet harcıyorlar. Bilim gerçekten dişlerinize bakmanın daha etkili ve daha kolay bir yolunu bulamadı mı? Yeni bir cihazın kelimenin tam anlamıyla tüm dişleri tek seferde temizlediği, zamandan, paradan ve emekten tasarruf sağladığı ve diş temizlemeyi kolay ve hatta eğlenceli hale getirdiği ortaya çıktı! Avrupa’da orman yangını gibi yayılıyor ve tüm hype hakkında ne olduğunu görmek için kontrol etmem gerekti.

Tüm dişlerinizi bir kerede temizleyin? Dünyanın önde gelen yüksek kaliteli diş ekipmanı üreticisi olan küçük Avrupa ülkesi Lihtenştayn’dan bir girişimin en son icadı olan TeethCare olarak adlandırılıyor . Gerçekten basit bir fikirdi, dişlerimizi en tembel insanın bile yapabilmesi için mümkün olduğunca çabuk ve acısız bir şekilde fırçalamayı nasıl yapabiliriz? Çözüm uSmile Pro, kapsamlı ve etkili bir temizlik için dakikada 5000 kez titreşen , saç veya iplik diş etlerine zarar vermeden ve dişlerin beyazlamasını ve inatçı kahve veya kahvenin tütünü yok etmesini sağlayan özel bir mavi ışıkla titreşen bir ağızlıktı. lekeler. Ve en iyisi? TÜM dişleri bir kerede temizlemek bir dakikadan az sürer.

Tek yapmanız gereken şu iki basit adımı takip etmek:

1. TeethCare’in etrafına biraz diş macunu sürün

2. Ağzınıza koyun ve güç düğmesine basın. Bu çok kolay. Bir dakikadan kısa sürede dişleriniz temiz ve parlak olacak

Dürüst olacağız, bu cihazın nasıl çalıştığını duyduğumuzda, tüm bu titreşimin en iyi ihtimalle rahatsız edici olacağından ya da en kötü ihtimalle tüm dişlerimizi titreteceğinden korktuk, bu yüzden pipetleri çektik, yani bunlardan birini seçtik. genç takım üyeleri kobay olmalıdır. Sürprizimize göre, özne sadece rahatsızlık duymamakla kalmadı, aynı zamanda zevk aldı ve gerekli 30 saniye yerine tam bir dakika boyunca açık bıraktı. En iyi test sonuçlarını almak için önerilen şekilde kullanacağına söz verdikten sonra cihazı eve götürmesine izin verdik. Ayrıca ofisteki en fanatik kahve tiryakilerinden biri olduğu için mavi ışık beyazlatma özelliğini kullanmasını istedik (en iyi sonuç için ağzınızda 5 dakika tutun).

Profesyonel sonuçlar veren beyazlatıcı ve koruyucu güç İki ay sonra, her gün gördüğümüz sonuçlar harikaydı

✅ Derinlemesine temizlik veya hassas dişler için değiştirilebilir modlarla dakikada 5000 titreşimle devrim niteliğinde temizlik.

✅ Her ağız için rahat ağızlık .

✅ Süper kolay ve kullanımı rahat . Sadece ağzınıza koyun ve bir düğmeye basın. 30 saniye basılı tutun.

✅ Kapsamlı temizlik diş eti iltihabı gibi hastalıkları önler.

✅ Diş beyazlatma için gelişmiş ışık tedavisi .

✅ Uzun pil ömrü , tek şarjla bir aya kadar dayanır..

✅ Çok zaman kazandırır! Temiz dişler için sadece 30 saniye!

Dişlerinizi düzgün bir şekilde temizlemenin püf noktası, HER dişin HER tarafını 30 saniye boyunca fırçalamaktır (!). Hepimizin 32 dişi olduğunu düşünürsek, neden neredeyse hiç kimsenin dişlerini temiz tutacak kadar iyi fırçalamadığını anlamak kolaydır ve işte burada TeethCare devreye girer . Dişlerinizi aynı anda, tüm dişler için aynı anda her taraftan fırçalar . Dişlerinizi bir dakikadan kısa sürede temizleyin . 

Cidden, nasıl oluyor da bu buluş daha yeni ortaya çıkıyor?! Standart bir fırça gibi her üç ayda bir atmak zorunda olmadığınızı ve gelecekteki dişçi ziyaretlerinde ne kadar tasarruf ettiğinizi düşünürsek, bu ürünün fiyatı ve kendisi gerçekten şaşırtıcı. Yeni pırıl pırıl beyaz dişlerinizle dünyayı şaşırtın ve bu ekstra beş dakika içinde uyuyun! Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika