Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Doğanbeyin yeni yüzü CAFE CITY

03 Eylül 2021 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Doğanbeyin yeni yüzü CAFE CITY
Doğanbeyin yeni yüzü CAFE CITY

Muhteşem çayı ve Kahvesi ile damak tadınızın adresi. Cafe City’de gerek servis anlayışı, gerekse muhteşem doğa dokusuyla misafirlerine alternatifsiz bir ortam sunuyor…

Bursa’de hizmetini sürdüren Cafe City, yeni dizaynı ile iç ve dış mekanıyla kalite ve konforu seçkin müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Türk kahvesi Neskafe ve çeşitlerinin yeni adresi olmaya aday bir kafeterya olan Cafe City, ile  günün yorgunluğunun atılabilecek en güzel mekanı olma özelliğine sahip, Bahçesinde sizi etrafı yemyeşil bitkiler ile çevrili harika bir atmosfer karşılıyor. Ahşap döşemeler, keyifli geçirilecek saatler için tamamlayıcı unsurlar olarak yer alıyor.

Aparatif yemek ve içeceklere gelince; menü’de Türkiye’nin her yerinden bir parça lezzet almış özel lezzet fırtınasına gireceksiniz. muhteşem soğuk ve sıcak içecekleri ile keyfinize keyif katacaksınız .

Yediden yetmişe herkesin ikinci adresi olan Cafe City Bursa’lılar tarafından en çok 2 kez gidilen Kafeterya olmuştur.

Haftanın 7 günü hizmet veren, Cafe City uzun zamandır misafirlerini aynı sloganla karşılıyor; “Biz, sizinle mutluyuz!”. Cafe City’ye sizleri bekliyoruz..   Özel Haber ;  Cem Bayram SEÇEN  

Adres; Doğanbey Mahallesi Muhtarlık karşısı.. Osmangazi/ BURSA

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika