Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Dünya starı Madonna 110.000 pound’da ailesine özel yemek yapacak şef arıyor

01 Kasım 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Dünya starı Madonna 110.000 pound’da ailesine özel yemek yapacak şef arıyor
Dünya starı Madonna 110.000 pound’da ailesine özel yemek yapacak şef arıyor

Dünya starı Madonna şu sıralar herkesin dilinde! Sebebi ise bu sefer şarkıları değil internete verdiği ilan oldu. Kendisi ve 6 çocuğu için özel aşçı arayan Madonna, şefin maaşını da belirtince benim dudak uçukladı tabii. Efendim şefe belirlediği ücret tam 110.000 pound. Hemen TL’ye çevirelim: Tam olarak 770 bin TL! Bu maaşı duyduktan sonra hızlandırılmış yemek kursu almayı düşünüyorum..

Bu göreve gelecek olan şef, Madonna’nın Londra, New York ve Lizbon’daki evlerinde yemek pişirecek. Üstelik popun divasının şöyle bir şartı var; mutfağındaki aşçının koşer yemekler hakkında bilgi sahibi olması. Koşer yemekler nedir, hemen açıklayalım: Kaşer yemekler olarak da bilinir.

Yahudilik inancına göre yenilmesinde herhangi bir kısıtlama, yasak bulunmayan ve helal kılınan yiyeceklerdir…

Madonna’nın bu isteğine göre; Kabuklu deniz ürünleri, pulsuz ve yüzgeçsiz balıklar, domuz eti pişirilmemeli Kırmızı etleri suda bekleterek, tuzla birlikte temizlemeli ve ette hiç kan kalmayacak şekilde pişirmeli. Az ya da orta pişmiş olmamalı asla Pişen yemekler basit, sağlıklı ve aileye uygun olarak hazırlanmalı Et ve sütü aynı öğün için kullanmamalı diye öğütleri var .

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika