Dolar : Alış : 32.2242 / Satış : 32.2822
Euro : Alış : 34.6993 / Satış : 34.7618
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3259 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan Bursaspor Küme düşmenin eşiğinde

28 Mayıs 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan Bursaspor Küme düşmenin eşiğinde
Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan Bursaspor Küme düşmenin eşiğinde

Süper Lig’de Bursaspor, 90+3’te yediği golle Gençlerbirliği’ne yenildi. Yeşil-beyazlılar, gelecek hafta Trabzonspor deplasmanında kazanamaz, Rize de Alanya’yı yenerse küme düşecek. Bursaspor’da Adnan Örnek istifa etti! Evinde Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olan ve kümede kalma şansını son haftaya bırakan Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek istifa canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

ADNAN ÖRNEK’İN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE : Haftaya oynanacak Trabzonspor maçına çıkmayacağım. Bu futbolculara bir şok lazım. Böyle olmaz… Koskaca takımın bütün sorumluluğu bana ait. Bu takımın galip gelmesi için bir şok lazım. Ben başkanla konuşup takımı bırakacağım. Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Gençlerbirliği’ni konuk ettiği maçta rakibine 2-1’lik skorla boyun eğen Bursaspor, küme düşme tehlikesini iyiden iyiye hissetmeye başladı. Bu sonucun ardından Bursaspor’un yenilgi serisi 6 maça çıkmış oldu.

90+3’TE GOL GELDİ Maça hızlı başlayan Bursaspor, 16. dakikada Cristobal Jorquera’nın kaydettiği gole 1-0 öne geçerek ilk yarıyı önde tamamlasa da, 72. dakikada Tokelo Rantie’nin golüne engel olamadı ve skora denge geldi: 1-1.Bursaspor’u yıkan gol ise 90+3’te Kamal Issah’tan geldi ve 90 dakika sonunda üç puan Gençlerbirliği’nin oldu: 1-2.

BURSASPOR KÜME DÜŞMENİN EŞİĞİNE GELDİ Çaykur Rizespor’un Osmanlıspor deplasmanından üç puanla dönmesiyle birlikte 15. sıradaki Bursaspor ile 16. sıradaki Karadeniz temsilcisi arasındaki puan farkı ikiye düştü. Bursaspor ligin son haftasındaTrabzonspor deplasmanında kazanamaz, Çaykur Rizespor da sahasında ağırlayacağı Aytemiz Alanyaspor’u mağlup ederse, ikili averajda da rakibinin gerisinde olan yeşil-beyazlılar sezonu 16. sırada tamamlayarak TFF 1. Lig’e düşecek.

Maçın ardından Bursasporlu taraftarlar bir süre stattan çıkmayarak mağlubiyete tepki gösterdi.

BURSASPOR 1 – 2 GENÇLERBİRLİĞİ
STAT: Bursa Büyükşehir Belediye
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Ceyhun Sesigüzel, Volkan Narinç
BURSASPOR: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Sivok, Şamil Çinaz, Aziz Eraltay, Faty (Dk. 79 Joshua John), Jorquera, Sinan Bakış (Dk. 84 Bilal Kısa), Batalla, Emre Taşdemir (Dk. 46 Kubilay Kanatsızkuş), Stancu
GENÇLERBİRLİĞİ: Nihat Şahin, Ahmet Oğuz, Palitsevich, Luccas Claro, Anıl Karaer (Dk. 46 Marko Milinkovic), Selçuk Şahin, Issah, Uğur Çiftçi, Rantie, Velikonja (Dk. 70 Cosmin Matei), Muric (Dk. 85 Murat Duruer)
GOLLER: Dk. 16 Jorquera (Bursaspor) Dk. 72 Rantie, Dk. 90+3 Kamal Issah (Gençlerbirliği)
SARI KARTLAR: Erdem Özgenç, Aziz Behich,Ricardo Faty (Bursaspor) Sergey Politevich, Uğur Çiftçi, Marko Milinkovic (Gençlerbirliği)

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika