Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Gönüllerin sahibi Emre Yokuş’un klibi yayına girdi

04 Mart 2022 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Gönüllerin sahibi Emre Yokuş’un klibi yayına girdi
Gönüllerin sahibi Emre Yokuş’un klibi yayına girdi

Müzik piyasasının ses getiren isimlerinden Emre Yokuş’un ‘Canın Sağolsun’ isimli şarkısının klibi yayına girdi. Çekimleri Bursa’da gerçekleşen klip daha ilk günden büyük ilgi gördü. Geniş repertuvarı ve sesiyle müzik piyasasının yükselen değerlerinden biri olan Emre Yokuş, ‘Canın Sağolsun’ adlı şarkısına çektiği kliple gündeme oturdu. Klip çekimi için Bursa’yı tercih eden başarılı ses sanatçısının, özellikle Gölyazılı vatandaşlardan büyük ilgi görmesi haber sitelerinde yerini almıştı. “İç mekân çekimlerinin Trilye’de yapıldığı klibimizin dış çekimlerinde Gölyazı’yı tercih ettiğimiz için son derece memnunuz” diyen Yokuş, projeyle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Şarkımıza çektiğimiz klip 24 saat olmadan sosyal medyada büyük ses getirdi. Tanıdık tanımadık çok sayıda müzikseverden aldığım mesajlar ve mailler ne kadar güzel bir iş ortaya koyduğumuzun kanıtıdır.”

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Klip sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılaşmasının yanı sıra, çok sayıda vatandaş tarafından da paylaşılmış durumda. İzmir’de sahne alan Emre Yokuş, “Biz kış güneşini sırtımızda hissederek klibimizi güle oynaya çektik. Samimi bir süreçte ürettiğimiz klip artık dinleyicilerimize emanet. Müzikseverlerin bu anlamlı eseri baş tacı yapacaklarından da zerre şüphem yok” ifadelerini kullandı. Kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenen klip, sanatçının resmi YouTube hesabından yayınlandı. Yokuş’un ‘Canın Sağolsun’ isimli şarkısı uzun süre gündemde kalacak gibi. İlgi gören klipte freelance sinema ekibi EF16 Film’in imzası var.

EMRE YOKUŞ KİMDİR? Emre Yokuş, 19 Ocak 1991 tarihinde Diyarbakır’ın merkez ilçelerinden olan Bağlar’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Diyarbakır’da tamamlayan başarılı sanatçı Yokuş hobi olarak bağlama çalıp türküler söyleyen babası Ali Yokuş sayesinde küçük yaşta müzikle tanıştı ve sanatla iç içe büyüdü. Hiç bir müzikal eğitim almayan sanatçımıza, babası 7 yaşında bağlama çalmayı öğretti. Bağlamayı da öğrendikten sonra kendini geliştiren Yokuş, 2009-2010 yıllarında memleketi Diyarbakır’da amatör olarak sahne almaya başladı. Durmadan ilerleyerek başarısına başarı katan genç sanatçı, 2016’da sözü ve müziği kendisine ait “SÜRGÜN GÖNLÜM” adlı şarkısına ilk klibini Diyarbakır’da çekti. Türkiye’nin farklı bölgelerinde müziğini icra etmeye başlayan Emre Yokuş, İzmir’le tanıştıktan sonra 2016’da İzmir’e yerleşti. 2017’de yine kendi bestelediği ve bir Halit Dervişoğlu şiiri olan “YEŞİL PARKALIM” şarkısına da İzmir’de klip çekti. Evli ve aile babası Emre Yokuş, kendi tarzını ve kendi bestelerini üretme yönünde ilerlemekte kararlıydı ve tarih Mart 2020’yi gösterdiğinde yine sözü ve müziği kendisine ait olan “SAHTE AŞK” adlı eserini İzmir / Çeşme’de kliplendirerek dinleyiciye sundu. 2022 Şubat’ta Yokuş, bu sefer klip için Bursa’yı işaret etti. Bursa Gölyazı’da kliplendirdiği “CANIN SAĞOLSUN” eserini 27 Şubat 2022’de müzikseverlere sundu. İzmir’de yaşamaya devam eden Emre Yokuş, profesyonel müzik hayatına başarıyla devam etmekte ve belgesellere de müzik hazırlamaktadır.

Haber ; Cem Bayram SEÇEN

ŞARKI SÖZLERİ

Sürgün yemiş mülteci bir yürek gibi
Bomboş sokakların sahibi gibi
Sırdaş bir sokak lambası kaldırımlar yoldaş
Kırık bir kadeh gibi düşlerim ayyaş
Olsun olsun canın sağ olsun

Olsun be güzelim canın sagolsun
Bu aşka ihanetin utancın olsun
Her gece rüyanda kâbusun olsun
Çek git bu sevdadan yolun açık olsun

Sabaha ne umut kaldı ne de bir ışık
Dilde isyan türküsü kafam karışık
Elimde sigaram kapanmayan yaram
Mecalim kalmadı yaşamak haram
Olsun olsun Canın sağolsun

Olsun be güzelim canın sagolsun
Bu aşka ihanetin utancın olsun
Her gece rüyanda kâbusun olsun
Çek git bu sevdadan yolun açık olsun. Haber ; Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika