Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

HDI Sigorta Masa Tenisi’nde Şampiyonluğa koşuyor

18 Nisan 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»HDI Sigorta Masa Tenisi’nde Şampiyonluğa koşuyor
HDI Sigorta Masa Tenisi’nde Şampiyonluğa koşuyor

HDI Sigorta Armaspor Masa Tenisi takımı oyuncularından Leyla Arıtürk
“Süper Lig’e çıkmak için, herkes en iyi performansını vermeye çalışıyor” dedi.

Masa Tenisi Bayanlar Türkiye 1.Ligi’nde çok zorlu maçlar oynadıklarını hatırlatan Arıtürk  ”Güzel maçlar oluyor. Rakiplerimiz kesinlikle zayıf değiller. Son yıllardaki en kaliteli Bayanlar 1.Ligi oynanıyor. Bir çok takımda Süper Lig sporcuları oynuyor. Ancak biz rakibe değil, kendimize bakıyoruz. Önemli olan bizim ne yaptığımız. Çalışmalarımızı Final etabına yoğunlaştırdık” ifadelerini kullandı.

Bayanlar Türkiye 1.Liginde lider olmalarının kendilerini rehavete sürüklemeyeceğini söyleyen Leyla Arıtürk, ” Yeni bir jenerasyon geliyor. Büyük bir değişiklik oluyor. Genç ve enerjik bir takımız. Herkes nerede olduğunun, ne yapması gerektiğinin bilincinde. Bu yüzden herkesin algısı çok açık. Herkes en iyi performansını vermek için çalışıyor. Güzel, umut veren bir takımız. Oyun seviyemizi düşürmeden daha da üstüne koyarak ilerletmek istiyoruz. Türkiye 1.Ligi’ni Şampiyon tamamlayarak Süper Lige yükselmek en büyük hayalimiz” dedi.

Yeniden Milli takım formasını giymek istediğini belirten Arıtürk ”Çekya’da ilk milli maçıma çıktığımda çok heyecanlıydım. İlk  5 dakikada ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum ama çok güzel bir duyguydu. Altyapıdan çıkar çıkmaz milli formayı giymek çok güzeldi. Yeniden ay-yıldızlı formayı giymeyi çok istiyorum” diye konuştu.

#HedefimizSüper

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika