Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İklim Koşulları, Seramiklerin Geleceğini Değiştirdi

16 Ekim 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»İklim Koşulları, Seramiklerin Geleceğini Değiştirdi
İklim Koşulları, Seramiklerin Geleceğini Değiştirdi

Değişen yaşam koşullarına, uygun inovatif çalışmalar sergileyen Bien Seramik, dış cephe için tasarladığı teknik porselen ve porselen karo kaplamaları ile binaları koruyor ve estetiğini artırıyor. Tasarımı ve işlevselliği en son teknoloji ile birleştiren ürünleriyle yapı sektörüne hizmet veren Bien Seramik’in dış cepheye yönelik ürün gamı binalarda dayanıklılığın yanı sıra estetik görünüme de katkı sağlıyor.

 

 

Günümüz iklim koşullarında yağmura, doluya, rüzgâra karşı dayanıklı olan Bien Seramik’in,dış cephe karoları farklı ebat, renk ve yüzey seçenekleri ile yapılara çözümler sunuyor. Kolay temizlenebilme özelliğiyle avantaj sağlayan Bien Seramik karoları, belli ölçülerde ses ve ısı yalıtımında da etkili oluyor.

Doğayı referans alan Bien Seramik, doğal taş, mermer ve ahşap görünümlü tasarımlarıyla dış cepheler için vazgeçilmez bir yerde duruyor.

BİEN HAKKINDA

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, marka konumlandırmasını ‘’daima genç ve daima yeni’’ olarak belirleyen Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularındandır.

Tasarımdaki öncü kimliğiyle dikkatleri çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir markadır. Fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere yatırım yapan Bien, atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlıyor.

BİEN SERAMİK

Üre­ti­mini Bi­le­cik ve Bo­zü­yü­k’­teki fab­ri­ka­la­rın­da ya­pan Bien Seramik, yur­t i­çin­de 130’u aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı 3.500’ü aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zardaki ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Üretiminin yüz­de 35’ini yurt dı­şın­daki 70’e yakın ül­ke­ye ih­raç eden Bien Seramik, bir dünya markasıdır.

 

BİEN BANYO

Her kategoriye ayrı ayrı odaklanma kararı alan Bien, 2011 yılında seramik sağlık gereçleri (SSG) alanında da yatırımlar gerçekleştirmiştir. 2017 yılında Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi kurarak, ürün yelpazesinde uzmanlaşmayı ve kapasite artışını öne çıkaran Bien Banyo Ürünleri, Ocak 2018 itibariyle de satış ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır.

Üretiminde son teknolojik yenilikleri kullanan Bien Banyo geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyette bulunacak. Bien Banyo’nun ürün yelpazesinde ıslak mekanlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuarlar, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları olacak.

BÜLENT ÖZGEN-HABER MERKEZİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika