Dolar : Alış : 32.1940 / Satış : 32.2520
Euro : Alış : 34.9265 / Satış : 34.9894
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3261 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İllere kafa tutan ilçenin takımı Turhal Yeni Belediyespor

12 Haziran 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»İllere kafa tutan ilçenin takımı Turhal Yeni Belediyespor
İllere kafa tutan ilçenin takımı Turhal Yeni Belediyespor

Masa Tenisi Bayanlar Türkiye 3.Ligi’ne yükseldiği ilk senesinde herkesin ‘küme düşer” dediği Tokat temsilcisi Turhal Yeni Belediyespor, çıkarttığı başarılı maçlarla hem gönülleri kazandı, hem de herkesin takdirini topladı.
Kısıtlı imkanlara ve Lig’deki ilk yılı olmasına rağmen Turhal Yeni Belediyespor, bayan masa tenisi takımı, 2016-2017 sezonunu başarıyla tamamladı.
Kendi oyuncularıyla hiç transfer yapmadan 3.Lig’de kendi ayakları üzerinde durma başarısını gösteren Turhal Yeni Belediyespor, destek olunduğu zaman bir ilçe takımının neler yapabileceğini herkese gösterdi.

Genç bir ekiple Bayanlar Türkiye 3.Ligi’nde oynadığı 24 maçta 9 galibiyet elde ederek topladığı 33 puanla lige tutunan Turhal Yeni Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı adım adım yoluna devam ediyor.
Tokat ilinin bir ilçesi olmasına rağmen masa tenisinde birçok il takımından daha başarılı sonuçlar alan Turhal Yeni Belediyespor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.
Turhal’da masa tenisinin çok sevildiğini söyleyen takımın antrenörü  Selçuk Batırır ”Ligde ilk senemiz olmasına rağmen bir ilçe takımı olarak, bir çok ilden daha başarılı sonuçlar aldık. Takımın her zaman yanında olan kulüp başkanı Celalettin Özkaplan’a ayrıca masa tenisine her zaman destek veren ve birçok Belediyeye de örnek olması gereken Turhal Belediyesine ve Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler’e teşekkür ederiz. Yeniz sezonda Turhal Yeni Belediyespor çok daha başarılı sonuçlara imza atacaktır” dedi.

 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika