Dolar : Alış : 32.2448 / Satış : 32.3029
Euro : Alış : 35.1355 / Satış : 35.1988
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3242 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

“Kal Yanımda”yakında yayında

24 Eylül 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Fuar ve Etkinlikler»“Kal Yanımda”yakında yayında
“Kal Yanımda”yakında yayında

Gençlerin gönlünde taht kurmuş rock müzik gruplarından biri olan Ufuk Altay & BabaRock, 7 ayda hazırladıkları ‘Kal Yanımda’ isimli eserleri için kamera karşısına geçti.  Ufuk Altay & Team BaBaRocK “Kal Yanımda” isimli parçası için kamera karşısına geçti. Mert İpek’in yönetmenliğini yaptığı klip 26 Eylül Cumartesi günü grubun resmi YouTube kanalından yayınlanacak. Sahne motivasyonunu ve kitlesinin enerjisini her daim koruyan grubun solistliğini Ufuk Altay yapıyor. Bass gitarda Sabri Bostan, gitarda Burhan Çevik, vurmalı çalgılarda ise Yiğit Kundak sergilediği performansla rock müzik severlerin gönlünde taht kurmuş durumda. “Her duygunun bir sebebi var mutlaka” diyerek eserlerine güvendiklerini ifade eden Altay, yaptığı açıklamada, “Kal Yanımda isimli eseri yazarken hem anılardan hem de yaşarken yapmayı istese de yapamayan ama kaybedince pişmanlıktan kahrolan bir adamdan esinlendik. Aslında hepimizin içinde yaşadığı tezatların dile gelmiş hali diyebilirim sözler için. Grup arkadaşım Sabri’nin, yazdıklarımı ilk duyduğunda, gitarı elindeyken tıngırdattığı melodi sözlerle uymaya başladı ve ilk ana akorlar döküldü… Sonrası 7 ay boyunca şarkının içimize sinmesi ve pişmesiyle devam etti” ifadelerini kullandı.

DİNLEYİCİLERİMİZ BU İŞİ SEVECEK

Klip çekimlerinin çok eğlenceli geçtiğini de söyleyen Altay, “Şarkının, hem müzik hem canlı program hem de sinema tecrübesi olan çok yönlü bir yönetmenin elinde yükseleceğine inandık. Çalışmalarını takip ettiğimiz genç yönetmen arkadaşımız Mert İpek bizim için iyi bir şans oldu diyebilirim. Sonuç itibariyle harika ve içimize sinen bir klip çıktı ortaya. Çekimlerdeki yaratıcılığı ve en ince detaylara bile saatlerce emek harcaması bizi istediğimiz sonuca getirdi. Dinleyicilerimizin de beğeneceğini umuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

PARÇANIN ENERJİSİ MUAZZAM

Klibin yönetmeni Mert İpek ise yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Bir klibi yönetirken işimin en keyifli kısımlarından biri müziği hissedebilmek. ‘Kal Yanımda’yı ilk dinlediğim andan itibaren ortaya nasıl bir iş çıkacağını biliyordum. Parçanın enerjisi ve duygusu inanılmaz. Ayrıca Ufuk Altay & Team BaBaRocK ekibiyle çok güzel bir sinerji yakaladık ve klip için kolları sıvadık. Gözüne ve ışığına çok güvendiğim değerli görüntü yönetmenim Muharrem Dokur da ince dokunuşlarıyla projeye renk kattı. Süreci yönetirken kendimi doğal bir akışın içinde buldum. Tüm ekibin özverisi sayesinde herkesin içine sinen bir iş çıkarttık.” Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika