Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Kuşadası Belediyesi Faytonları Yasakladı, Sıra Tüm Türkiye’de

16 Mayıs 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Kuşadası Belediyesi Faytonları Yasakladı, Sıra Tüm Türkiye’de
Kuşadası Belediyesi Faytonları Yasakladı, Sıra Tüm Türkiye’de

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, dün twitter hesabından yaptığı açıklama ile Kuşadası’nda fayton faaliyetlerinin sona erdiğini açıkladı.


Günel yaptığı açıklamada “Bir hayvansever ve belediye başkanı olarak Kuşadası’nda fayton faaliyetlerinin son bulduğunu kamuoyunu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Yaşam alanlarımızı paylaştığımız her candan sorumluyuz. Hayatımızın her alanında olan dostlarımızın ilk yardım müdahale ihtiyaçları için bugün itibariyle hayvan ambulansımızı faaliyete geçirdik.

“Haybulans” aracımızın içerisinde gerekli tüm tıbbi malzemeler ve veteriner hekimimiz yer alacak, ihtiyacı olan sokak hayvanlarımızın yardımına yetişecek. 0 (256) 460 40 40 irtibat numarasına yapılacak taleplere 7/24 hizmet sağlayacağız.

Türkiye’nin dört bir yanından faytonlarda kullanılan atların ölüm haberleri ve bu hayvanların sağlık koşullarıyla ilgili iç parçalayan haberler neredeyse her gün önümüze düşüyor.

Bu zulmün en görünür olduğu Adalar Belediyesi başta olmak üzere fayton uygulaması bulunan tüm belediyeleri hayvanların yaşam hakkına saygı duymaya ve yaşam hakkını korumaya; fayton uygulamasını derhal ve süresiz olarak kaldırmaya, bu zulme maruz kalan hayvanları rehabilite edip doğal ortamlarına bırakmaya davet ediyoruz.

KAYNAK https://www.yesilist.com/kusadasi-belediyesi-faytonlari-yasakladi-sira-tum-turkiyede/: DENİZ AYTEKİN

BÜLENT ÖZGEN-HABER MERKEZİ

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika