Dolar : Alış : 32.2073 / Satış : 32.2653
Euro : Alış : 34.6708 / Satış : 34.7333
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3259 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Liseler münazara’da buluştu

14 Ocak 2019 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Bilim»Liseler münazara’da buluştu
Liseler münazara’da buluştu

Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’nin düzenlediği (HASAL) Münazara Turnuvasında Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nin”Sobil Çaylağını Nasıl Eğitirsin” takımından Halil Mutlu Meral ve Ece Gürsoy’dan oluşan takım şampiyon oldu.

Batıda yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan münazara; Harvard’da, Oxford’da, Sidney’den Moskova’ya dünyanın tüm büyük üniversitelerinde en prestijli ve entelektüel etkinlik olarak yapılmaya devam ediyor. Ülkemizde de uzun yılardır, birçok ortaokul ve lisede münazara yarışmaları düzenlemekte.
Bu yarışmalarda dereceye giren okullar, uluslararası yarışmalarda ülkemiz adına oldukça başarılı sonuçlar almaktalar.


Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’nin düzenlediği (HASAL) Münazara yarışması, münazarayı lise öğrencilerine sevdirmeyi, bu alanda kendini geliştirmek isteyen öğrencileri bir araya getirmeyi ve verimli bir paylaşım ortamı oluşturmayı amaçlıyor.

Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi’nin düzenlediği (HASAL) Münazara Turnuvasında Prof. Dr.Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nin”Sobil Çaylağını Nasıl Eğitirsin” takımından Halil Mutlu Meral ve Ece Gürsoy’dan oluşan takım şampiyon oldu. Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler LisesiMüdürü Hüseyin Sarı; şampiyon öğrencileri tebrik ederek; ‘’HASAL Münazara Turnuvasında okulumuz münazara ekibi şampiyon oldu.
Toplamda 136 Liseli öğrencinin katıldığı yarışmaya 4 münazara takımıyla katıldık, 3 takımı ile çeyrek finale yükseldi ve bir takımımız şampiyon oldu. Çeyrek finale yükselen diğer takımlarımız; “Sobil V 216″ takımından Neslihan Zeynep Yıldız ve Sudenaz Aydın,”Sobil Nihilist Liberaller” takımından Zeki Çelik ve Berna Özgenel ile tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’’ diye konuştu. 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika